20.000 TL'ye tablet vs laptop

En ucuzu internette gibi hocam. 14-15'e mağazalarda, 12 13'e Trendyol'da falan var. Mağazalar uzağımda, buralarda olmadığı için başka ilçeye gitmem gerekiyor bakmak için. 10-15K bütçede S9FE ve Huawei tabletler harici ne önerebilirsiniz? Veya S10FE'nin çıkması yakın mıdır?
FE'lerin çıkması biraz sürüyor. Daha zamanı var. iPad 10 ile karşılaştırmalarında belli oluyordur. Onlara bakın bi.

FE'lerin çıkması biraz sürüyor. Daha zamanı var. iPad 10 ile karşılaştırmalarında belli oluyordur. Onlara bakın bi.
iPad'e göre zaten hocam donanım harici (CPU GPU) bir üstünlük göremedim iPad'de. Ekranı da normal geldi ama çok kalitesiz dedikleri için tereddüt etmeye başladım. iPad 10 alırım da onun daha kalemi var, aksesuarı var. S Pen ve uyumluluğu geniş diye seçmek istedim. Huawei desen MatePad buldum, kaliteli falan SD 888 120Hz ekran ama Google Servisleri yok, bana göre ne olacağı meçhul. Bir an iPad 9 bakasım geldi :D

iPad'e göre zaten hocam donanım harici (CPU GPU) bir üstünlük göremedim iPad'de. Ekranı da normal geldi ama çok kalitesiz dedikleri için tereddüt etmeye başladım. iPad 10 alırım da onun daha kalemi var, aksesuarı var. S Pen ve uyumluluğu geniş diye seçmek istedim. Huawei desen MatePad buldum, kaliteli falan SD 888 120Hz ekran ama Google Servisleri yok, bana göre ne olacağı meçhul. Bir an iPad 9 bakasım geldi :D
iPad'in lamine camı olmaması bile kötü. Yanımda tak tak ses duyuyorum sinir oluyorum.

@Denizius124 bu TFT LCD o kadar kötü bir teknoloji mi ekran olarak? S9FE bakarken ekranının çok kötü olduğu söylendi teknoloji ve kalite olarak. 64 GB bile olsa iPad 10'a kayasım geldi bu bütçeye düzgün bir tablet bulamadım ben hala :D en fazla 10-14 15K'ya tablet arıyorum ama yok yani. Huawei desen Google servisleri yok ki pek sıcak bakmıyorum. Samsung desen tam buldum ekranına kötü diyorlar. iPad var onda kalem yok. Bir de iPad 4:3 o ayrı.

Yok hocam bos isler onlar eger ciddi amaclarla kullanmiyorsaniz sıkıntı yaratmaz amoledmis LCD mis hatta OLED yanigi riski yok daha rahat.

Sikinti hocam ya ondan LCD panellere daha yakinim OLED cok iyi bir teknonoji ama benim icin oncelikli olan renk gami ve diger ozellikler.
Hocam çok darladım ama :D iPad 9 hakkında ne düşünüyorsunuz? O da 11K. Onda da lamine mi değil cam vesaire? S9FE içim sinmişti ama araştırdıktan sonra dezavantajları içime çok kurt düşürdü. iPad'lerin 4:3 olması çok saçma... Olmadı gidip iPad 10 alıp 1.000 TL'ye kalem alıp denerim şansımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı