20.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20000

Batu005

Centipat
Daha fazla  
Telefon lazım, 20 bin liraya kadar çıkar. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon lazım, 20 bin liraya kadar çıkar. Önerilerinizi bekliyorum.

Güncel olarak kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim tek eksiği IP sertifikası diyebilirim.

Kılıf 256 GB olan modelde çıkmıyor kılıf şart diyebilirim kılıfsız korumak bayağı zor kamera çıkıntısı çok fazla.

Güncel olarak kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim tek eksiği IP sertifikası diyebilirim.

Kılıf 256 GB olan modelde çıkmıyor kılıf şart diyebilirim kılıfsız korumak bayağı zor kamera çıkıntısı çok fazla.

Samsung A55 ya da yurt dışı iPhone düşünüyorum. Yurt dışı alınır mı?

Samsung A55 ya da yurt dışı iPhone düşünüyorum. Yurt dışı alınır mı?

Yurt dışı uğraşmayı sevmiyorum ben şahsen tam sistemini de bilmiyorum size kalmış. A55 de güzel model ama Honor 200 daha iyi hocam A55 model telefonun en büyük artısı güncelleme garantisi 1-2 sene fazla ve IP sertifikası onun dışında Honor her yönde daha iyisi.

128GB ama arkadaşların önerdiğinin dışında örnek önereyim dedim. Çeşitlilik iyidir. Hem belki de daha bilinen bir marka almak istersiniz.

128 GB ama arkadaşların önerdiğinin dışında örnek önereyim dedim. Çeşitlilik iyidir. Hem belki de daha bilinen bir marka almak istersiniz.

A55 düşünüyorum nasıl bir telefon.

A55 düşünüyorum nasıl bir telefon.
Kullanmadım ancak kullanan arkadaşım var. Memnun telefonundan.

Hocam biraz daha bütçeyi esnetebilirseniz daha güncel ve daha iyi bir telefon olan S24FE alabilirsiniz. Ama 5 bin ₺ fazla gelebilir esnetmek için. Denk gelince bunu da atayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı