Telefon lazım, 20 bin liraya kadar çıkar. Önerilerinizi bekliyorum.
Güncel olarak kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim tek eksiği IP sertifikası diyebilirim.
Kılıf 256 GB olan modelde çıkmıyor kılıf şart diyebilirim kılıfsız korumak bayağı zor kamera çıkıntısı çok fazla.
Samsung A55 ya da yurt dışı iPhone düşünüyorum. Yurt dışı alınır mı?
![]()
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Snapdragon 2. Nesil (Samsung Türkiye Garantili) Gri - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Snapdragon 2. Nesil (Samsung Türkiye Garantili) Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
128 GB ama arkadaşların önerdiğinin dışında örnek önereyim dedim. Çeşitlilik iyidir. Hem belki de daha bilinen bir marka almak istersiniz.
Kullanmadım ancak kullanan arkadaşım var. Memnun telefonundan.A55 düşünüyorum nasıl bir telefon.
Kullanmadım ancak kullanan arkadaşım var. Memnun telefonundan.
Hocam biraz daha bütçeyi esnetebilirseniz daha güncel ve daha iyi bir telefon olan S24FE alabilirsiniz. Ama 5 bin ₺ fazla gelebilir esnetmek için. Denk gelince bunu da atayım dedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.