20.000 TL'ye Yayın / oyun için bilgisayar önerisi

Hyuuga Neji

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir bilgisayar almak istiyorum maksimum bütçem 20k TL. Hem yayın hem oyun için kullanmak istiyorum ve bir bilgisayar buldum 18.779'a. Özellikler şöyle.
- Intel Core i5 12400F.
- BIOSTAR H610mh.
- INNO3D RTX 3060 Twin X2 12 GB.
- Crucial Ballistix 16 GB 2x8.
- Cooler Master CMP510 650W 80+
Daha ucuza veya aynı fiyata daha güzel önerileriniz varsa yazarsanız güzel olur. i3 serisi ve 1650 / 1660 olmasa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın yaparken oyun oynamak istiyorsan oynuycağın oyun örneğin ortalama sistemde çalışabiliyorsa yayında yüksek sistem gerekiyor. O yüzden alsan bile yayında FPS ya az olur ya da her oyunu oynayamazsın. Öneriye gelirsek Laptop önerebilirim : Lenovo ideapad öneririm. Laptop dışı çok bilgim yok.

Yayın yaparken oyun oynamak istiyorsan oynuycağın oyun örneğin ortalama sistemde çalışabiliyorsa yayında yüksek sistem gerekiyor. O yüzden alsan bile yayında FPS ya az olur ya da her oyunu oynayamazsın. Öneriye gelirsek Laptop önerebilirim : Lenovo ideapad öneririm. Laptop dışı çok bilgim yok.
CS:GO VALORANT oynarım sadece yayında.

Sadece anakartı yükselt cillop gibi pc
ASUS Prime H610M iyimidir?

60+ FPS rahat alırsın grafik ayarına göre. Ama öyle RDR2 falan dersen biraz düşük FPS'te oynaman lazım ki şu an çıkan her oyun için geçerli bir kural bu şu an. FPS senin benim için sıkıntı olmaz da izleyici beklemez değil mi? :D
1024x768 stretched en düşükte oynuyorum.

Bu bütçede AMD ekran kartı daha yerinde olucaktır.(performans açısından)
1000 TL'ye 2. elde GTX 1080 Ti bulabildiğimiz zamanda alsaydım keşke..

Merhaba, bir bilgisayar almak istiyorum maksimum bütçem 20k TL. Hem yayın hem oyun için kullanmak istiyorum ve bir bilgisayar buldum 18.779'a. Özellikler şöyle.
- Intel Core i5 12400F.
- BIOSTAR H610mh.
- INNO3D RTX 3060 Twin X2 12 GB.
- Crucial Ballistix 16 GB 2x8.
- Cooler Master CMP510 650W 80+
Daha ucuza veya aynı fiyata daha güzel önerileriniz varsa yazarsanız güzel olur. i3 serisi ve 1650 / 1660 olmasa iyi olur.
@messinicocugu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı