20.000TL laptop önerisi

artnburak

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 6GB, 16GB RAM, 512GB SSD
Yeni bir bilgisayar almak istiyorum, bütçem 20 bin Türk lirası. İkinci el bir şeyler de olabilir, oyun oynamak için kullanacağım.

Şu an almayı hedeflediğim MSI Thin GF63 i5-12450H RTX 3050 4 GB, garantisi devam ediyor ikinci el olarak alacağım. Önerilerinize açığım.

Yeni bir bilgisayar almak istiyorum, bütçem 20 bin Türk lirası. İkinci el bir şeyler de olabilir, oyun oynamak için kullanacağım.

Şu an almayı hedeflediğim MSI Thin GF63 i5-12450H RTX 3050 4 GB, garantisi devam ediyor ikinci el olarak alacağım. Önerilerinize açığım.
Thin almayın hocam. Ekran kartı 45W. Oyunlarda çok düşük performans alırsınız.

Sadece oyun oynamak için değil tabii ki ama bu parayı verip alacağım cihaz en azından oyun oynarken canımı sıkmasın istiyorum. Konum İstanbul.

Bütçeyi de daha fazla arttıramam maalesef, maksimum 20 bin ₺.

Eklediğiniz laptopun tek cazip tarafı garantisinin devam ediyor olması.
Bütçe konusu her zaman birinci sırada olduğu için kötü bir seçim demeyeceğim ama bilesiniz ki eklemiş ollduğunuz o laptop işlemci ve ekran kartına bakarak karar verilecek bir laptop değil. Kötü performans.
Bence daha iyi seçenekler bulabilirsiniz, bakmaya devam edin..

@745396 nin eklediği legion gerçekten temiz ise güzel.

Baya baktım aslında ama seçenekler arasında en iyisi bu gibi duruyor, öneriye açığım yine de. Arkadaşın attığı bilgisayar için ulaşmaya çalıştım, pazarlık yapmayı deneyeceğim.

İlandaki bilgisayar nasıldır sizce, bu alınır mı?

Thin model almayın. 45W ekran kartı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı