mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.426 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Eylül 2024 #1 Arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak her şey dahil istiyor konu açmayı bilmediği için ben açıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak her şey dahil istiyor konu açmayı bilmediği için ben açıyorum önerilerinizi bekliyorum.
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #2 mardzic dedi: Arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak her şey dahil istiyor konu açmayı bilmediği için ben açıyorum önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 4-5 ay öncesinde indirimli ürünlerle 20 bine RX 6600 her şey dahil sistem dizmiştim şu an her şey dahil 23 bin tutuyor.
mardzic dedi: Arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak her şey dahil istiyor konu açmayı bilmediği için ben açıyorum önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 4-5 ay öncesinde indirimli ürünlerle 20 bine RX 6600 her şey dahil sistem dizmiştim şu an her şey dahil 23 bin tutuyor.