20.000TL'ye kadar laptop önerisi

eagle40

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, halihazırda bir oyuncu masaüstü bilgisayarım mevcut. İş yerinde bazen boş vakitlerim oluyor bunları değerlendirmek için hem iş, ofiste kullanabileceğim hem de ara ara LoL veya FM oynayacağım 10 - 20 bin TL arasında sıkıntısız bir laptop arıyorum. Sizin öneriniz ne olur bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, halihazırda bir oyuncu masaüstü bilgisayarım mevcut. İş yerinde bazen boş vakitlerim oluyor bunları değerlendirmek için hem iş, ofiste kullanabileceğim hem de ara ara LoL veya FM oynayacağım 10 - 20 bin TL arasında sıkıntısız bir laptop arıyorum. Sizin öneriniz ne olur bu konuda?
ikinci el belki air m1 bulursun şarjıda tatmin edecek bir seviyede olur. Monitör kalitesi belli şarj süresi belli onun haricinde diğer laptoplara ben pek yanaşman 2-3 gündür bende bu fiyat bandında laptop arıyorum pek fazla seçenek yok veya oyun ağırlıklı ben 3-4 kilo taşırım diyorsan

Air m1 de lol falan oynanıyor mu şimdi daha önce hiç apple bir notebook sahibi olmadım telefonu apple ve çoğu şeyde onaylı şeyler istiyor şimdi Usb flash vs bile takamayacaksam sıkıntı olur işlevsiz olur açıkcası
ikinci el belki air m1 bulursun şarjıda tatmin edecek bir seviyede olur. Monitör kalitesi belli şarj süresi belli onun haricinde diğer laptoplara ben pek yanaşman 2-3 gündür bende bu fiyat bandında laptop arıyorum pek fazla seçenek yok veya oyun ağırlıklı ben 3-4 kilo taşırım diyorsan

Air M1 de LoL falan oynanıyor mu şimdi daha önce hiç Apple bir notebook sahibi olmadım telefonu Apple ve çoğu şeyde onaylı şeyler istiyor şimdi USB flash vs bile takamayacaksam sıkıntı olur işlevsiz olur açıkçası.

Attigim laptoplardan birini alın bence hocam 0 istiyorsaniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı