Oynanıyor 60 fps alabiliyorsunuz(Mac1 çözünürlüğü normal laptoplara göre daha iyi ona rağme 60-80 fps alıyorsunuz. Fakat AAA oyunlarını oynamasınız ama Apple storede bazı oyunlar mac destekli onları oynarsınız rahat ve akıcı bir bicimde örnek Assasins Creed Mirage. R.Evil 4 Divinity Origins 2 Dosya aktarımı için ben driver kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmedim. Bu fiyata laptop alırsanız Lenovanın 2050 serisi var onuda elinizden 3-4 yıl sonra çıkarmak istersiniz satışı uzun sürer ama air hızlı bir şekilde satarsınız bunlarıda düşünmeniz lazım.Air m1 de lol falan oynanıyor mu şimdi daha önce hiç apple bir notebook sahibi olmadım telefonu apple ve çoğu şeyde onaylı şeyler istiyor şimdi Usb flash vs bile takamayacaksam sıkıntı olur işlevsiz olur açıkcası
Uzun lafın kısası iki seçenek var M1 veya Lenova rtx 2050. Casual oyunlar oynacaksanız rahatlık hafiflik ve uzun süre batarya isterim dersen M1. AA oyunları oynuyam derseniz batarya 1-2 saate bitsin ağır bir makine taşıyam ama fps çok yüksek olsun buna değer derseniz Lenova.