Zaten dizüstüm var. Bana oyun için dizüstü alacağın fiyata sistem topla daha iyi performans alırsın dediler. Ondan dolayı sistem toplamak istiyorum.Diz üstü al. 25k harika aletler var. Ben 22bin aldım 4050 satıyorlar.
Bu sistem darboğaz yapmaz sanırım, çok bilgili değilim bu konuda. Birde bu sistem için monitör öneriniz var mı? ASUS VG249QL3A nasıldır?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu kasa ne kadar amd olsada tercih edilebilir
Bu sistem darboğaz yapmaz sanırım, çok bilgili değilim bu konuda. Bir de bu sistem için monitör öneriniz var mı? ASUS VG249QL3A nasıldır?
bu sistemi inceleyeceğim. Teşekkürler ilgin için.Yakın arkadaşımda bu sistemin 4090'lı olanı vardı, RX 6600 neredeyse aynı güçte bir kart ve monitör konusunda pek anlamıyorum, umarım yardımcısı olmuştur.
Bu sistemi inceleyeceğim. Teşekkürler ilgin için.
Hocam rahatsız ediyorum tekrar. Bu sistem nasıldır sizce fiyat olarak daha uygun ve 5600 var.Rica ederim.
Hocam rahatsız ediyorum tekrar. Bu sistem nasıldır sizce fiyat olarak daha uygun ve 5600 var.
AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-HIKVISION 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda![]()
AMD RYZEN 5600-GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G-A520M K-16GB DDR4-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5600-GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G-A520M K-16GB DDR4-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.