Bir arama yaptım hakkında. Güvenilirmiş ancak takip numarasını vermiyorlarmış. Mail atarak talep etmen gerekiyormuş.Hmm sistem güzelde ben bu siteyi hiç hayatımda görmedim.
Bir arama yaptım hakkında. Güvenilirmiş ancak takip numarasını vermiyorlarmış. Mail atarak talep etmen gerekiyormuş.Hmm sistem güzelde ben bu siteyi hiç hayatımda görmedim.
Bir arama yaptım hakkında. Güvenilirmiş ancak takip numarasını vermiyorlarmış. Mail atarak talep etmen gerekiyormuş.
Sistem arasında bir fark yok gibi. Eğer kaçırdığım birşey yoksa fp bir sisteme benziyor.AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bence riske girmeyin vatan da benzer bir sistem varmış.
Sistem arasında bir fark yok gibi. Eğer kaçırdığım bir şey yoksa F/P bir sisteme benziyor.
SSD benim için büyük bir problem değil. Şuan öncelikli olarak CS2 oynamayı düşünüyorum. Bu sistem kafama yattı. Fiyat çok uygun. Bu sistemi muhtemelen alacağım. Teşekkürler yardımlarınız için.Evet sadece SSD'si düşük gibi onun dışında sıkıntı yok gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.