Kambur_Kaplumba
Decipat
Daha fazla
Tahminen 1-2 haftaya karne indirimleri ile birlikte sistemler çıkmaya başlar, öngörü olarak söylüyorum 9060 xt 8gb 7500f li sistemleri 27-29k civarına görürüz gibime geliyor. Onlardan birtane çözersiniz kendinize olur biter.Selamlar,
Yaklaşık 15 yıldır PC sahibi değilim, uzun zaman sonra ilk defa toplayacağım. Maksadım büyük ölçüde geçtiğimiz 10 yılın oyunlarını oynamak. Bunun yanında yayın (oyun yayını değil) ve Online ders yapmayı da düşünüyorum. Elden Ring, Diablo 4, Fallout 4, Cyberpunk 2077, RDR 2 ve POE2 gibi oyunları oynamak niyetindeyim. Zaten oldukça yoğun çalışıyor olduğum için bu saydıklarımı bitirmek bile yıllar sürecektir. Dolayısıyla gelecekte çıkacak oyunları oynamakla fazla ilgilenmiyorum. Uzun yıllar yeniden upgrade yapmayı da düşünmüyorum. Dolayısıyla örneğin sistemin DDR5 olmasına gerek yok.
Limitim yok ama mümkün olduğunca ucuza halletmek isterim. Anladığım kadarıyla bu isteklerime uyacak bir sistemi monitörsüz 20-25k arasına toplayabiliyorum. Siz hangi sistemi önerirsiniz? Hazır olursa daha iyi ama gerekirse kendim de toplayabilirim. Yanında monitör de önerirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
He altını çiziyorum 8gb bir kart 2025 için artık 1080p de bile sınırda ancak geçtiğimiz 10 yılın oyunları ve belirttiğiniz gibi oyunlar için 1080p ultra ayarlar native şekilde 70-80 fps leri rahat rahat görecek bir sistem olur.
Üstüne birde fsr4 gibi nimetlerde eklenince sizi rahat rahat götürür.
Ancak bu şuanda günümüz ve daha eski oyunlar için geçerli, bundan 10 yıl sonra belki 1080p mid ayarlar için bir sistem olur ama en azından daha güncel ddr5 bir sistem almış olursunuz.
(Belirttiğim fiyatlara 9060 xt 16gb kartlı sistem bile görebiliriz belki.)