20-25 bin TL sistem önerisi

Bütçe
25000
Hocam eğer 25.000 TL'yi hiç aşmak istemiyorsanız GameGaraj'dakine bakmayın, ben RTX 3070 Ti yapılabildiği için bakılabilir dedim.

İsterseniz RTX 3060 Ti olanı alabilirsiniz ancak 22.000 TL civarına RTX 3070'li sistem çıkabiliyorken 20.000 TL'nin 3060 Ti için fazla olduğunu düşünüyorum. Eğer aceleniz varsa RTX 3060 Ti olan alınabilir tabii ki, kötü değil sistem.

NVIDIA'nın gereksiz pahalı olmasını kimse sevmiyor hocam, ondandır. Kimsenin kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum tabii ki.

Anladım haklısınız şu an hemen satın almayacağım. Aralık ayı içerisinde sipariş geçeceğim. Eğer 22K civarında bu şekilde RTX 3070 sistem bulursam onu satın alacağım.

Anladım haklısınız şu an hemen satın almayacağım. Aralık ayı içerisinde sipariş geçeceğim. Eğer 22K civarında bu şekilde RTX 3070 sistem bulursam onu satın alacağım.
Tamamdır hocam, şimdiden hayırlı olsun. Ben de sistemlere bakıyor olacağım, gördüğümde aklıma gelirse buraya yazarım.

Hocam, sistem stoğu gelmiş. Bunu alabilirsiniz.

Hocam stok tekrar bitmiş, tekrar gelir mi bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı