27, 5 jant m kadro 2. el mtb bisiklet arıyorum. Merdiven ineceğim için saglam kadrolu olmasını istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Çok eski model olmasın.
27, 5 jant m kadro 2. el mtb bisiklet arıyorum. Merdiven ineceğim için saglam kadrolu olmasını istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Çok eski model olmasın.
Hocam herkesin kullandığı meşhur ST540'lara bakabilirsin. Gerçi piyasanın içinden geçildi. Bunun dışında Lapierre Edge 7.9 vardı sarı sitedeki ilanlarda. Kendiliğinden Air maşayla geliyor Deore set falan var. Freeride için uygun olur o. Bir de WhatsApp'ta çeşitli bisiklet grupları var. Ticaret sohbet üzerine oluyor. O gruplara girip bakabilirsin aktif oluyor 7/24
Hocam herkesin kullandığı meşhur ST540'lara bakabilirsin. Gerçi piyasanın içinden geçildi. Bunun dışında lapierre Edge 7.9 vardı sarı sitedeki ilanlarda. Kendiliğinden Air maşayla geliyor deore set falan var. Freeride için uygun olur o. Bir de WhatsApp'ta çeşitli bisiklet grupları var. Ticaret sohbet üzerine oluyor. O gruplara girip bakabilirsin aktif oluyor 7/24