20-25 bin TL'ye 2. el dağ bisikleti önerisi

AhmetMert61

Decapat
Daha fazla  
27, 5 jant m kadro 2. el mtb bisiklet arıyorum. Merdiven ineceğim için saglam kadrolu olmasını istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Çok eski model olmasın.

27, 5 jant m kadro 2. el mtb bisiklet arıyorum. Merdiven ineceğim için saglam kadrolu olmasını istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Çok eski model olmasın.

Hocam herkesin kullandığı meşhur ST540'lara bakabilirsin. Gerçi piyasanın içinden geçildi. Bunun dışında Lapierre Edge 7.9 vardı sarı sitedeki ilanlarda. Kendiliğinden Air maşayla geliyor Deore set falan var. Freeride için uygun olur o. Bir de WhatsApp'ta çeşitli bisiklet grupları var. Ticaret sohbet üzerine oluyor. O gruplara girip bakabilirsin aktif oluyor 7/24

Bu konuyu açmadan önce zaten ST540'i araştırmıştim. O da bir seçenek.

Bu konuyu açmadan önce zaten ST540'ı araştırmıştım. O da bir seçenek. Lapierre ege 7.9 için m kadro bulamadım. Carraro big 2718'ler nası?

2718'in kronikleri var fakat yükseltme yapmayı düşünüyosan güzel olabilir. Bundan önce 1 yıl kullandım ben, memnun eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…