20-25 bin TL'ye hazır sistem tavsiyesi

morpetek

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Gaming gen gibi güvenilir sitelerden almayı düşünüyorum, onerebileceginiz bir kasa olursa duymak isterim.

26k bütçemi çok aşmaz ondan yana sorun yok sadece kasa içeriği ile alakalı yorum internette bulamadım nasıl FPS verir kullanımı nasıl sizin bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim

26k bütçemi çok aşmaz ondan yana sorun yok sadece kasa içeriği ile alakalı yorum internette bulamadım nasıl FPS verir kullanımı nasıl sizin bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim

RDR2 de 1080p Ultra ayarlarda ortalama 75 FPS veriyor oradan pay biçin

RDR2 de 1080p Ultra ayarlarda ortalama 75 FPS veriyor oradan pay biçin
Ultra ayarda 75 fps benim için fazlasıyla iyi olur. Ek olarak onerebileceginiz 3 4 k bandında monitör ve yine 1 2 k bandında mouse ve kulaklık öneriniz var mıdır

Ultra ayarda 75 FPS benim için fazlasıyla iyi olur. Ek olarak onerebileceginiz 3 4 k bandında monitör ve yine 1 2 k bandında mouse ve kulaklık öneriniz var mıdır?

25 26k civarı daha iyi bir sistem bakıyorum bulursam önce onu atacağım sonra da monitör önerisi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…