mardzic
Centipat
S24 FE tercih edin.
Alabileceğiniz en uzun ömürlü ve iyi cihaz.
POCO X7 Pro kamera kötü, 13 t Pro ve POCO X7 Pro yazılımsal olarak Samsung gibi değil, Hyper OS beğenmiyorum ben çok sıkıntılı. Güncelleme desteği olarak da her türlü Samsung önde. Samsung da oyun performansında gayet iyi yani. Ben olsam S24 FE tercih ederdim.
Şu 100X falan hangileri de var
Güncel cihaz değil uzun ömürlülük ve güncelleme desteği bakımından s24 fe daha iyi yukarıda @kxy hocam da belirtmiş100X istersen S24FE yerine S21 Ultra alabilirsin epey puanlarına göre aralarında çok fark yok işlemcisi S24FEden düşük kalır ama bu işlemci gayet de güçlü bir işlemci bana kalırsa S24FE alabilirsin daha güncel bir cihaz
100X istersen S24FE yerine S21 Ultra alabilirsin epey puanlarına göre aralarında çok fark yok işlemcisi S24feden düşük kalır ama bu işlemci gayet de güçlü bir işlemci bana kalırsa S24FE alabilirsin daha güncel bir cihaz.
Güncel olarak teknolojiyi pek takip etmiyorum bu sebeple derinlemesine araştırma yapmadığım için şu daha iyi bu daha iyi diyemem lakin POCO hiçbir zaman günlük kullanım odaklı bir seri olmadı, her zaman amacı oyun oldu. Tabii amacı oyun diye oyunda her modeli sorgusuz sualsiz iyi diye bir şey yok. Vapor Chamber kullanıp kullanmadığı, bu Vapor Chamber'in büyüklüğü ne durumda, iç tasarımında sıcaklığa olumsuz etki edecek bir mühendislik hatası olup olmadığı, bunlar önem arz ediyor.Oyun performansı olarak POCO X7 Pro ve Xiaomi 13T Pro gibi cihazlar var. Oyun performansı olarak çok fark olur mu sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.