Herkese merhaba. Maalesef bilgisayar sisteminden cok anlamadigim icin tek tek toplayamam. Bu paraya hazir bir kasa almak istiyorum. Ozellikle CS2 FPS oyunlarinda en iyi sonucu verebilecek kasayi tercih ederim. Yardimci olabilir misiniz?
Herkese merhaba. Maalesef bilgisayar sisteminden cok anlamadigim icin tek tek toplayamam. Bu paraya hazir bir kasa almak istiyorum. Ozellikle CS2 FPS oyunlarinda en iyi sonucu verebilecek kasayi tercih ederim. Yardimci olabilir misiniz?
Hocam musait bi zamaninizda link atar misiniz? O kasayi alayim. Internette bi tane buldum ama 31k fiyati var.RTX 4060 i5 12400F'li bir sistem alın DDR4 16 GB RAM'lı muhtemelen 25-26k olacaktır
Hocam musait bi zamaninizda link atar misiniz? O kasayi alayim. Internette bi tane buldum ama 31k fiyati var.
Hocam musait bi zamaninizda link atar misiniz? O kasayi alayim. Internette bi tane buldum ama 31k fiyati var.
Cok sagolun hocam bunu alayim o zaman. Cs2de ortalama kac fps veriyor. Bir de soyle 3-5k civarina monitor tavsiyeniz var mi?ben aldıgımda ( 2 ay once ) bunlar 24-25 di şimdi baya pahalanmışlar bende 4060 12400f kullanıyorum bu fiyata en iyisi her işinizi rahatlıkla görür.![]()
5600 ile 12400f neredeyse aynı işlemciler
cs2 de 250fps min. monitör konusundada 5.k ya asusun 24 inçlik versiyonuna bakın bence 30kya süper bi setup kurmuş olursunuz. İyi günlerCok sagolun hocam bunu alayim o zaman. Cs2de ortalama kac fps veriyor. Bir de soyle 3-5k civarina monitor tavsiyeniz var mi?
Cok tesekkurler hocam. Iyi aksamlar dilerim.cs2 de 250fps min. monitör konusundada 5.k ya asusun 24 inçlik versiyonuna bakın bence 30kya süper bi setup kurmuş olursunuz. İyi günler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.