20-30 bin TL aralığında sistem önerisi

carl.johnson

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 20-30 bin TL aralığında bütçeye sahibim ve sistem toplamak istiyorum. Halihazırda 240 Hz bir monitörüm var. Çok ciddi rekabetçiliğe kapılmadan eğlence amaçlı FPS oyunları oynuyorum. Bannerlord, RDR, Cyberpunk tarzı oyunları olabildiğince yüksek ayarda yüksek FPS ile oynamak istiyorum. Bütçe aralığını bu kadar yüksek tutmamın sebebi ne kadar enflasyon olsa da 30 bin TL hala gözüme çok büyük para gelmekte. 20 bin liraya alacağım sistem ile 30 bin liraya alacağım sistemin arasında devasa bir fark olacak mı onu sizlere bıraktıyorum. İstediğim özellikler arasında sadece en yeni mimariye sahip parçaları istiyorum. M.2 SSD, USB 3.0 destekli anakart gibi. Unutmadan da işlemciyi Ryzen istiyorum :).
Halihazırda 600W'lık, altın sertfikalı bir PSU var. Yeni sistemde yeterli gelirse PSU dahil etmenize gerek yok. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam şahane görünüyor. Bahsi geçen story oyunlarında yüksek ayarda kaç fps görürüm ve beni kaç yıl götürür?

Hocam şahane görünüyor. Bahsi geçen story oyunlarında yüksek ayarda kaç FPS görürüm ve beni kaç yıl götürür?
Net bir şey kimse söyleyemez fakat 3-4 yıl rahat götürür 2K'da.

Fikir olması açısından:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dahada kafa patlatmaya gerek yok mu diyorsun, bu paraya bu kadar mı olur dersiniz? :D
Gayet güzel hocam AMD tarafında zorlarsak biraz RX7900XT alabilirdik fakat 3k bütçe artıyor.

Üstteki sistem iyi hocam sadece SSD ve RAM olarak bunlar daha iyi olur:
PSU da eksik:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı