20 - 30 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
25000

thesenate

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ablam için 20-30 arası bir laptop arıyorum. 30 bini geçmezse iyi olur. İş için sıklıkla Photoshop yapıyor. Arada da çok ağır olmayan oyunların oynanabileceği bir şey lazım. ThinkBook'lar ilgimi çekmişti fakat 60Hz olması arada bıraktı beni. Onun dışında Huawei Matebook'lar da oyunlar için çok kullanışlı gelmedi ama iknaya açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ablam için 20-30 arası bir laptop arıyorum. 30 bini geçmezse iyi olur. İş için sıklıkla Photoshop yapıyor. Arada da çok ağır olmayan oyunların oynanabileceği bir şey lazım. ThinkBook'lar ilgimi çekmişti fakat 60Hz olması arada bıraktı beni. Onun dışında Huawei Matebook'lar da oyunlar için çok kullanışlı gelmedi ama iknaya açığım.
Sarjı uzun süre götürmesi veya fan sesi senin için önemli mi?

Photoshop illustrator coral vb. grafik tasarım, render işiyle ilgileniyorsa CUDA ve RAM lazım. Bu yüzden RTX ekran kartı + en az 16GB RAM bir model ihtiyacı var. Çoklu çekirdek performansı iyi olursa daha iyi olur tabi.

Bu bütçede en iyi cihaz bu gibi görünüyor: Soğutması da oldukça iyidir.

Bütçe artarsa eğer: +1500 - 1700 TL civarına 8GB RAM ekletip alabilirsiniz.

Sarjı uzun süre götürmesi veya fan sesi senin için önemli mi?
4-5 saat götürse yeterli. Fanı da sessiz olursa çok iyi olur. (eski monster kullanıcısı olarak )

Photoshop illustrator coral vb. grafik tasarım, render işiyle ilgileniyorsa CUDA ve RAM lazım. Bu yüzden RTX ekran kartı + en az 16GB RAM bir model ihtiyacı var. Çoklu çekirdek performansı iyi olursa daha iyi olur tabi.

Bu bütçede en iyi cihaz bu gibi görünüyor: Soğutması da oldukça iyidir.

Bütçe artarsa eğer: +1500 - 1700 TL civarına 8GB RAM ekletip alabilirsiniz.
İlki uygun gözüküyor. Yalnız taşınabilirlik açısından bu özelliklere yakın ama daha küçük veya hafif olan bir model var mıdır?

Son düzenleme:
İlki uygun gözüküyor. Yalnız taşınabilirlik açısından bu özelliklere yakın ama daha küçük veya hafif olan bir model var mıdır?
Hp biraz daha incedir ancak önermem. Lenovo görünümü de şık, performansı da iyi.

Yeni konular

Geri
Yukarı