20-40 bin TL'ye bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

Bütçe
20-40k

pinkman8

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayardan pek anlamıyorum kardeşim için bakıyorum. Oyun oynamayacak dersler için kullanılacak. MSI, HP ve öneriyorsanız Excalibur laptop önerisi rica ediyorum. Bu tarzda programları kaldırması gerek: Visual Studio, Eclipse IDE, VS Code, Matlab, devc.
i5 ya da i7 hangisi gereklidir i5 yeterli olur mu?
Oyun oynamayı düşünmüyor ekran kartı önemli mi?
HP Victus 15- FA1033NT Intel Core i5 13500H 16 GB 512 GB SSD RTX 4050 FreeDOS bu PC'yi önerir misiniz?

Oyun vs. oynamayacaksa ben kesinlikle oyun bilgisayarı önermiyorum. Hem diğer bilgisayarlara göre ,donanımı yüksek olsun diye, dış malzemesi veya ekranı daha kalitesiz oluyor hem de ağır oluyor. HP'lerde genelde kronik problemler oluyor ve laptopların menteşeleri çok kötü. Bıngıl bıngıl sallanıyor ekran. HP Omen kullanıyorum ve built şeklinden kaynaklı olarak touchpad bozuluyor. HP Omen 16'larda kronik sorundan dolayı ekran kapanıyor. HP Victus serisi Omen serisinin alt modelleri. Ekranlarının maks. parlaklığı vs daha düşük.

Ek olarak oyun bilgisayarlarının batarya süreleri ciddi anlamda düşük oluyor. Parlaklığı kıs, işlemci boostunu kapat, onu yap bunu yap anca 4-5 saatlere çıkabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Siz ne önerirsiniz pc olarak

Siz ne önerirsiniz pc olarak
Hocam oyun bilgisayarları dışındaki bilgisayarların modelleri hakkında çok bilgim yok, yanlış yönlendirmiş olurum. Size bu mesajı attıktan 1 hafta sonra HP Omen bilgisayarım bozuldu HP'ye iyice öfkelendim ama beni şaşırttılar. 1 hafta içinde hem parçası geldi, hem tamiri yapıldı. Anakart değişimi yapıldı, çok hızlıydılar.

Victus 15 alınmaz hocam. Bunu alın.

Nerden almıştınız acaba internet mi mağaza mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…