20 bin TL altında F/P laptop önerisi

Kod yazarken 144 Hz ekranın hiçbir özelliğini kullanmayacaksın. Boşuna para harcarsın.

Çoğu laptopta 144Hz bulunuyor zaten, ekstra para vermek diye bir şey yok. İslemci gücü genel anlamda onemli oluyor, sadece bazi işlerde ekran karti onemli diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu laptopta 144Hz bulunuyor zaten, ekstra para vermek diye bir şey yok. İslemci gücü genel anlamda onemli oluyor, sadece bazi işlerde ekran karti onemli diye hatırlıyorum.
Ekstra para vermek diye bir şey yok demen gerçekten komik, firmalar herhalde ücretsiz 144 hz koyuyorlar cihazlarına. Ekran kartı önemli değil çünkü ekran kartını kullandığın alanlar çok az. Beğenmedim attım çünkü ekran kartı gereksiz yüksek.

Anlamiyorsun galiba çoğu laptop 144Hz diyorum beleş demiyorum sana. O işlemci ve DDR5 RAM'li cihazi daha uyguna pek de bulunmaz sadece 3050 versiyonu var gene.

Anlamiyorsun galiba çoğu laptop 144Hz diyorum beleş demiyorum sana. O işlemci ve DDR5 RAM'li cihazi daha uyguna pek de bulunmaz sadece 3050 versiyonu var gene.
"Ekstra para vermek diye bir şey yok." Diyen ben değildim dostum. Ayrıca sen "144 hz gerekli" dediğin için bu şekilde bir mesaj attım. Kapatalım bu konuyu, saçma sapan yerlere gidiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…