20 bin TL altında F/P laptop önerisi

machinebrain37

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Yazılım üzerine çalışmaktayım. Oyun vs oynamayacağım fakat kullanmakta olduğum programlar VS Code, Android Studio, anaconda Spyder olacaktır.

Bu bazda önerileriniz nelerdir?

Değerli yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba,

Yazılım üzerine çalışmaktayım. Oyun vs oynamayacağım fakat kullanmakta olduğum programlar VS Code, Android Studio, anaconda Spyder olacaktır.

12.5K ya oyuncu laptopları var. Sen 20k altı demişsin. Bence 10k lık bir laptop işini görür.

3050 olmasına hiç gerek yok. Oyuna girmeyeceği için. Parasıda cebinde kalsın.

İnterneten pc ve veya tel gibi maliyetli alışveriş yapmaya sıcak bakmıyorum,iilaki elden alılcam sorun çıkarsa muhattap bulmak vs..
Yaşadığım şehirde vatan da bu mevcut ama yeni olduğu için çok bilgi yok,forum da aynı şekilde,kullanan veya bilgisi olan

144 Hz çok gereksiz hocam.

Merhaba,

Hocam masaüstü düşünmez misiniz? Yazılım için şahsen masaüstünü tercih ediyorum ben.

İnterneten pc ve veya tel gibi maliyetli alışveriş yapmaya sıcak bakmıyorum,iilaki elden alılcam sorun çıkarsa muhattap bulmak vs..
Yaşadığım şehirde vatan da bu mevcut ama yeni olduğu için çok bilgi yok,forum da aynı şekilde,kullanan veya bilgisi olan

3060 ekran kartı ve 144hz var. Gerçekten boşuna para harcama olur.

@Artoria Pendragon Neye güldüğünü gerçekten merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı