20 bin TL kasa+ monitör sistem önerisi

umpaX

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, 8 yaşındaki kuzenim için bir sistem alacağız. Biraz oyun biraz ödev yapacağı tarzda bir sistem ve monitör arıyorum.

Itopya Hazır Sistem
Monitör

Tek tek parça topladığımızda bu sistemden çok farklı olmuyor. Başka bir hazır sistem veya monitör öneriniz var mı? Yılbaşından sonra fiyatların çok artacağını düşünüyorum.

17 bin çok geldi o sisteme. Curved alınmaz ayrıca. Bazı parçalar ikinci el bazı parçalar sıfır yapılsa daha iyi olur.

Curved değil VA panel monitör alınmaz demek istedim. Hemen hemen aynı şey ama olsun.

17 bin çok geldi o sisteme. Curved alınmaz ayrıca. Bazı parçalar ikinci el bazı parçalar sıfır yapılsa daha iyi olur.

Curved değil VA panel monitör alınmaz demek istedim. Hemen hemen aynı şey ama olsun.
Hocam ikinci el parça vs. çok uğraşmak istemiyoruz daha iyi bir hazır sistem tavsiyen var mı? 17 Bin TL'ye parça parça topladığımızda da yine bu sistemden çok farklı olmuyor. Bu fiyatlara monitör tavsiyen var mı peki? Bütçe toplam 20K

Hocam ikinci el parça vs. çok uğraşmak istemiyoruz daha iyi bir hazır sistem tavsiyen var mı? 17 Bin TL'ye parça parça topladığımızda da yine bu sistemden çok farklı olmuyor. Bu fiyatlara monitör tavsiyen var mı peki? Bütçe toplam 20K

750 daha koyarsan bu monitör çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı