20 bin TL koltuk önerisi

Bütçe
20000

lysander

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar herkese merhaba. 190 boyunda yaklaşık 90-95kg arası değişen ağırlığa sahip birisiyim. Günümün uyanık olduğum her anı bu koltukta geçecek yani yaklaşık 18-19 saatten bahsediyorum. Hem remote çalışıyorum hem iş sonrası PC başında vakit geçiriyorum. Daha önce DXRacer oyuncu koltuğum vardı fakat deri olması sebebiyle terleme yaptı ve kullanmayı bıraktım. Yaklaşık 1 yıl kadar bürosit banzai 2 (kumaş) modelini kullandım. Bel kısmı vs. çok memnun olmama rağmen koltuk kısmı uzun kullanım için çok sert geldi ve artık kullanmıyorum. Sizden kumaş ve oturma kısmı geniş olmak kaydıyla koltuk önerisi almak istiyorum. Ofis koltuğu ya da oyuncu koltuğu olması önemli değil. Ben koltuğu kullanırken rahat edeyim benim için yeterli. Bütçem yaklaşık 20.000TL olabilir koltuğun kalitesine ve beğenmeme göre. Şimdiden teşekkür ederim öneri sunan herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Eğer uzun saatler oturuyor ve rahat bir koltuk arıyorsanız, aşağıdaki birkaç öneri işinize yarayabilir:

1. Herman Miller Aeron
Bu koltuk, gerçekten uzun süreli kullanımlar için çok rahat. Sırt ve bel desteği çok başarılı, ayrıca kumaş yapısı terletmiyor, bu da konforlu bir oturum sağlar. Fiyatı biraz yüksek olsa da, kalitesine değiyor.

2. Steelcase Leap
Steelcase Leap, ergonomik tasarımı ve uzun süre oturmanıza rağmen rahat etmenizi sağlıyor. Hem sırt hem de oturma kısmı çok iyi destekliyor. Kumaş kaplamalı modelleri de terleme sorununu ortadan kaldırır.

3. Secretlab Titan Evo 2022 (Kumaş Kaplama)
Eğer bir oyuncu koltuğu isterseniz, Secretlab Titan Evo oldukça rahat bir seçenek. Kumaş kaplama modeli terletmiyor ve geniş oturma alanı ile oldukça konforlu. Aynı zamanda sırt yaslama özelliği de çok rahat.

4. Noblechairs Hero
Noblechairs Hero, geniş oturma alanı ve yüksek sırt desteğiyle dikkat çekiyor. Hem kumaş kaplamalı versiyonları mevcut, hem de oldukça konforlu. Uzun saatler oturmak için ideal.

Bütçene göre ayarlayabilirsin bulabildiklerim bukadar yardımcı olduysam ne mutlu bana

Merhaba,

Eğer uzun saatler oturuyor ve rahat bir koltuk arıyorsanız, aşağıdaki birkaç öneri işinize yarayabilir:

1. Herman Miller Aeron
Bu koltuk, gerçekten uzun süreli kullanımlar için çok rahat. Sırt ve bel desteği çok başarılı, ayrıca kumaş yapısı terletmiyor, bu da konforlu bir oturum sağlar. Fiyatı biraz yüksek olsa da, kalitesine değiyor.

2. Steelcase Leap
Steelcase Leap, ergonomik tasarımı ve uzun süre oturmanıza rağmen rahat etmenizi sağlıyor. Hem sırt hem de oturma kısmı çok iyi destekliyor. Kumaş kaplamalı modelleri de terleme sorununu ortadan kaldırır.

3. Secretlab Titan Evo 2022 (Kumaş Kaplama)
Eğer bir oyuncu koltuğu isterseniz, Secretlab Titan Evo oldukça rahat bir seçenek. Kumaş kaplama modeli terletmiyor ve geniş oturma alanı ile oldukça konforlu. Aynı zamanda sırt yaslama özelliği de çok rahat.

4. Noblechairs Hero
Noblechairs Hero, geniş oturma alanı ve yüksek sırt desteğiyle dikkat çekiyor. Hem kumaş kaplamalı versiyonları mevcut, hem de oldukça konforlu. Uzun saatler oturmak için ideal.

Bütçene göre ayarlayabilirsin bulabildiklerim bukadar yardımcı olduysam ne mutlu bana
Öneriler için çok teşekkür ederim. Detaylı şekilde inceleyeceğim tavsiyelerinizi.

Herman miller aeron şu modele bir bakayım dedim görüntüsü 2 3 bin liralık dandik ofis sandalyesine bekliyor fiyatını görünce oha dedim. Ne özelliği var ki bunun bu kadar pahalı?

Hocam koltuğu biliyorum evet rahatlığına da diyecek lafım yok fakat kolçakların sabit olması ve en azından aşağı yukarı yapmıyor oluşu benim adıma bir problem yaratıyor.
Kolcaklar sabit doğru, koltuk aşağı yukarı yapıyor, birde ben alırken 7 yıl garanti vardı, şimdi nasıl bilmiyorum. Sonuç ben çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı