20 Bin TL Monitörlü Sistem Önerisi

Bütçe
20000

almightybls

Decapat
Selamlar, yaza doğru sistem toplamayı planlıyordum ancak üç ay içerisindeki sistem fiyatlarının ne durumda olacağı konusunda endişeli olduğumdan şimdi toplamaya karar verdim. Toplamı 20 bin TL'yi aşmayacak şekilde sistem + monitör almayı planlıyorum.

CS:GO, Squad, Warzone, GTA V gibi oyunları oynamayı planlıyorum. Monitör kısmında bütçeye yetiyorsa 2K veya 4K tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistem olarak kendim baktığım tek bu var, ekran kartı ve işlemcisinin Youtube'daki performansını beğendim, ancak diğer parçalar nasıl işliyor bilmiyorum.

Daha öncesinde sistem toplamadığımdan parçaların performansı ve uyumluluğu hakkında hiçbir fikrim yok. NVIDIA ve AMD farkını da bilmediğimden beni yönlendirebilirseniz sevinirim.

Ek olarak bunun yanında bütçenin dışında fiyat performans mikrofonlu bir kulaklık da önerebilirseniz minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu bütçeye lütfen 1080p monitör alma ben aldım pişman oldum kankacım yaşın kaç bilmiyorum ama kardeş/arkadaş tavsiyesi 2K veya 4K tercih et lütfen , farkını oyunlarda anlarsın oyunlar bulanık gelecek (bazı oyunlar)

Bu bütçeye lütfen 1080p monitör alma ben aldım pişman oldum kankacım yaşın kaç bilmiyorum ama kardeş/arkadaş tavsiyesi 2K veya 4K tercih et lütfen , farkını oyunlarda anlarsın oyunlar bulanık gelecek (bazı oyunlar)
Dediğim gibi, bu konularda hiçbir fikrim yok. 1080 derken 1920x1080'i kast etmiştim, bütçeye 2K monitör alınabiliyorsa tavsiyelerini bekliyorum. Yanlış anlaşılma için kusura bakma, düzeltiyorum şimdi.

Saçmalama istersen.
Hadi 4K geçtin alınacak en kötü 2K monitöre 7K verecek, 13K ile hangi sistem 2K oynatacak?
Dediğim gibi, bu konularda hiçbir fikrim yok. 1080 derken 1920x1080'i kast etmiştim, bütçeye 2K monitör alınabiliyorsa tavsiyelerini bekliyorum. Yanlış anlaşılma için kusura bakma, düzeltiyorum şimdi.
Yazın fiyatların ne olacağı belli değil, alacağınız zaman konu açmanız daha iyi olur.

Dostum monitör dahil 20k bütçe ile ne 2k’sı ne 4k’sı? Yanlış yönlendirme yapmayın. Arkadaş 2k monitöre verecek en az 6.5k kalan 13.5 ile hangi sistemi alacak? Aldı diyelim 2k da 30fps kalınca ne olacak? Birde ne bulanıklığı? 2k’dan 4k’dan 1080p’ye geçersin anlarım da direkt 1080p monitör alıp ne bulanıklığı hissedecek arkadaş? Önerilebilecek sistemler muhakkak vardır piyasaya daha hakim arkadaşlar cevaplar sorunuzu. Ama bu bütçe ile 2k 4k monitör filan sakın diyorum. Arkadaş 2k almadığına pişman olmuş ama siz aldığınıza pişman olursunuz.

Dostum monitör dahil 20k bütçe ile ne 2K'sı ne 4K'sı? Yanlış yönlendirme yapmayın. Arkadaş 2K monitöre verecek en az 6.5k kalan 13.5 ile hangi sistemi alacak? Aldı diyelim 2K da 30FPS kalınca ne olacak? Bir de ne bulanıklığı? 2K'den 4K'den 1080P'ye geçersin anlarım da direkt 1080p monitör alıp ne bulanıklığı hissedecek arkadaş? Önerilebilecek sistemler muhakkak vardır piyasaya daha hakim arkadaşlar cevaplar sorunuzu. Ama bu bütçe ile 2K 4K monitör filan sakın diyorum. Arkadaş 2K almadığına pişman olmuş ama siz aldığınıza pişman olursunuz.

Bro PC de oyun oynamadığını düşünüyorum RDR2 Cyberpunk tarzı oyunlarda TAA keskinliği yumuşatma modu kullanılıyor ve bu nedenle oyunlar aşırı bulanık gözüküyor bunun için ben özel çözünürlük oluşturuyorum ve bu şekilde düzeltiyorum 2K monitörde daha kolay diye önerdim arkadaşa , fiyatları hakkında bir bilgim yoktu ben monitörü alırken 5-6 k civarıydı 2K monitörler şu anda bütçene uygun bulursan al, artık 1080p oyun devri yavaştan kalkıyor oyunlar artık daha yüksek çözünürlükler için keskinlik yumuşatma moduna sahip ama yine de bu senin kararın ben sadece tavsiye veriyorum videolar izleyerek buna karar verebilirsin.
(Fikirleriniz için teşekkür ederim sizin yazacaklarınızı daha çok dikkate alacağım isterseniz +'larını -'lerini konuşabiliriz ama dediğim gibi bu konu hakkında sadece deneyim işi konuşuyorum her şeye burnumu sokmuyorum ben deneyimledim böyle oldu belki sana daha güzel gelebilir test edilmeli benimkiler sadece fikir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı