20 bin TL motor ekipmanı önerisi

milwer

Hectopat
Daha fazla  
Toplam 20-25 arası bir bütçe ile motor ekipmanlarına nasıl bir bütçe dağılımı yapmam gerekiyor? Kullandığım motor çok yüksek CC değil 125CC öyle aşırı üst segment ekipmana gerek duymadım açıkçası.

CC göre ekipman almak kısmen doğru değil. FC motodan alırsan daha uyguna gelir. Biraz beklersin ama daha iyi ekipman alırsın. Alırken 150 Euro üstü ek vergi oluyor hepsini ayrı ayrı alman lazım.
Eldivenler kargo ile 150 Euro altında oluyor.
Vakit önemli değil dersen biraz şans işi çünkü 1 ayda gelen var 2 haftada gelen var.
Kask olarak Exo 520 Air güzel olur.

CC göre ekipman almak kısmen doğru değil. FC motodan alırsan daha uyguna gelir. Biraz beklersin ama daha iyi ekipman alırsın. Alırken 150 euro üstü ek vergi oluyor hepsini ayrı ayrı alman lazım.
Eldivenler kargo ile 150 euro altında oluyor.
Vakit önemli değil dersen biraz şans işi çünkü 1 ayda gelen var 2 haftada gelen var.
Kask olarak exo 520 Air güzel olur.

Genel olarak fiyat dağılımını yüzde kaç olarak yapmam gerekmeli?

Sen bilirsin ben genel olarak AGV pek sevmiyorum. Hemen hemen aynı fiyata sahip bence özelliklerine bak fikrin değişebilir.

Yapıldıkları malzeme aynı değil mi zaten hem bilindik marka diye söylemiştim AGV kaskı diğer markayı pek duymamıştım belki AGV'den daha meşhurdur orasını bilemem pek hakim değilim konuya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı