Mr.Trafocu Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #11 Tekrar kontrol ettim bahsettiğim kalem ve diğer avantajlar Air ve üst modeller için geçerliymiş. Kusura bakmayın.
Tekrar kontrol ettim bahsettiğim kalem ve diğer avantajlar Air ve üst modeller için geçerliymiş. Kusura bakmayın.
W Whitewalter Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #12 Mr.Trafocu dedi: Tekrar kontrol ettim bahsettiğim kalem ve diğer avantajlar Air ve üst modeller için geçerliymiş. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Onemli degil en iyisi kalemli satılan Android'lere bakayım
Mr.Trafocu dedi: Tekrar kontrol ettim bahsettiğim kalem ve diğer avantajlar Air ve üst modeller için geçerliymiş. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Onemli degil en iyisi kalemli satılan Android'lere bakayım
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.809 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #13 Whitewalter dedi: Onemli degil en iyisi kalemli satılan Android'lere bakayım Genişletmek için tıkla... Samsung S9 FE kullanıyorum memnunum ama daha üst modellerini o bütçeye tavsiye ederim. Çok memnunum her işimi karşılıyor lazım olduğunda.
Whitewalter dedi: Onemli degil en iyisi kalemli satılan Android'lere bakayım Genişletmek için tıkla... Samsung S9 FE kullanıyorum memnunum ama daha üst modellerini o bütçeye tavsiye ederim. Çok memnunum her işimi karşılıyor lazım olduğunda.
W Whitewalter Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #14 saul g00dman dedi: Samsung S9 FE kullanıyorum memnunum ama daha üst modellerini o bütçeye tavsiye ederim. Çok memnunum her işimi karşılıyor lazım olduğunda. Genişletmek için tıkla... S10 FE dusunebilirim o halde bende.
saul g00dman dedi: Samsung S9 FE kullanıyorum memnunum ama daha üst modellerini o bütçeye tavsiye ederim. Çok memnunum her işimi karşılıyor lazım olduğunda. Genişletmek için tıkla... S10 FE dusunebilirim o halde bende.
DecTwn Zeptopat Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #15 Mr.Trafocu dedi: 120Hz IPhone'lar çıktığından beri onları kullanıyorum. Mevcut olarak da 15 Pro Max kullanmaktayım. Monitörüm DE180Hz. Beni rahatsız etmiyor IPad'de 60Hz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bende evde 144Hz, telefonda 120Hz 16pm kullanıyorum, tablet ise iPad Air 5. Nesil M1 olan versiyon ve 60 Hz hiç gözüme batmıyor.
Mr.Trafocu dedi: 120Hz IPhone'lar çıktığından beri onları kullanıyorum. Mevcut olarak da 15 Pro Max kullanmaktayım. Monitörüm DE180Hz. Beni rahatsız etmiyor IPad'de 60Hz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bende evde 144Hz, telefonda 120Hz 16pm kullanıyorum, tablet ise iPad Air 5. Nesil M1 olan versiyon ve 60 Hz hiç gözüme batmıyor.