20 bin TL'ye Ideapad Gaming 3 RTX 3060'tan daha iyisi var mı?

Bütçe
20000
Şu modele bakabilirsin 27k en iyi f/p kralı 4060 bence bu, Avustralya mağazalarını bilmediğimden hepsiburada linki attım Avustralya mağazalarında var mı yok mu diye sen bakar alırsın, hoşçakalın iyi forumlar.

Şu modele bakabilirsin 27k en iyi f/p kralı 4060 bence bu, Avustralya mağazalarını bilmediğimden hepsiburada linki attım Avustralya mağazalarında var mı yok mu diye sen bakar alırsın, hoşçakalın iyi forumlar.
Güzelmiş. Ama klavyenin Türkçe karakter içermediğini de gözönünde bulundurmak lazım.
Tabi konu sahibi Avusturya'da alırsa muhtemelen o da öyle olacaktır.

Güzelmiş. Ama klavyenin Türkçe karakter içermediğini de gözönünde bulundurmak lazım.
Tabi konu sahibi Avusturya'da alırsa muhtemelen o da öyle olacaktır.
Zaten eli alışan biri klavye'ye bakmadan yazıyor o yüzden pek'de sıkıntı olmaz, programlardan kullanmadığı tuşlara türkçe harf atar, iyi forumlar.

Lenovo sağlam alet. Elimden 4 tane farklı modeli geçti iş bilgisayarı olan ve 13 yıllık G50 ile 30 fps valorant oynuyordum. (Hep 30 değil tabii arada düşüyor ama geneli öyle:) ) Hem uzun ömürlü, sessiz, güçlü ve yenilikçi. Hp ve Asus da kullandım ama Hp çok gürültülü ve uzun vadede düşük performanslı. Asusu anlatmayacağım zaten o fiyata anca iş bilgisayarı var. Yine de bence bekle. öğrenciysen eğer öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar alma hakkı olacak. Fiyatı yarıya düşer sen de 20kya başka bir şey alırsın dostum.

Hocam paketini açıp jelatinlerini çıkartması lazım Avusturya'dan gelen arkadaşın. Kişisel eşya falan demesi lazım. Kutulu olursa sanırım vergi mergi bir şeyler bindiriyolardı üstüne. Yani gitarlarda öyleydi ve bilgisayarda da aynı olay geçerlidir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı