20 bin TL'ye kalemli tablet önerisi

Kusura bakmayın hocam attığım linkteki ürün Online olarak alınamıyormuş. Eğer adresinizde varsa

Yoksa Pad V9
Valla hocam hem memleket adana hem şu an okuduğum antep hem de yol üstündeki şehirlerde yok. En ucuz vatanda var 6 taksit yapınca 24k oluyor 2 daha verip öğrenci indirimiyle peşin fiyata 6 taksit s11 alınır mı peki? 7-8k fiyat artışına değer mi

Vallahi hocam hem memleket Adana hem şu an okuduğum antep hem de yol üstündeki şehirlerde yok. En ucuz vatan da var 6 taksit yapınca 24K oluyor 2 daha verip öğrenci indirimiyle peşin fiyata 6 taksit S11 alınır mı? Peki? 7-8k fiyat artışına değer mi?

Hocam eğer ağır oyunlar oynarım falan diyorsanız işlemcinin gücünden dolayı değer derdim. Yaptığıınz işler ders çalışmak, hafif oyunlar oynamak ve bir şeyler izlemek için ise bütçenizi çok zorlamamanızı önerirdim. Benim size önerim kasım indirimlerinde biraz daha zaman geçsin. Tab S9 belki her yerde ortalama 18-21k arası fiyata satılmaya başlayabilir çünkü öncesinde her yerde 20k gibi bir fiyata satılıyordu. Eğer indirime girmezse veya beklemek istemezseniz arkadaşların attığı Honor V9 modelini alabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı