20 bin TL'ye koltuk önerisi

Bütçe
15-20k

thedeve7

Centipat
Daha fazla  
Uzun yıllardır bilgisayar başında çalışan birisiyim günde 12 saatten fazla bilgisayar koltuğunda oturuyorum 30 yaşına geldim ve ciddi bel-sırt ağrıları başlamış durumda. Geç kalmışta olsam artık kaliteli bir koltuk almaya kesin karar vermiş durumdayım. genç kardeşlerime ufak tavsiyem benim gibi ekran kartına bütçe ayırıp omurganızdan olmamanız :)

Geçmişte Rampage, Xdrive, Türksit gibi markaların ortalama koltuklarını kullandım bu koltuklar başta sorun yaratmasa da belli bir süre kullanımdan sonra sünger yapısı da bozuldukça üzerinde oturulamaz hale geliyor gün içinde ayağa kalkıp bel esnetme hareketleri yaparken buluyorum kendimi. Uzun sürelerde rahat kullanım için koltuk araştırıyorum, malesef ülkemize Secretlab gönderim yapmıyor veya Xdrive için belli koltuklar var sadece. Bunlar dışında yurtdışından gönderilen tek koltuk razer ve ikea olarak biliyorum bunlar harici yerli üretimde firmalara güvenemiyorum artık. Bu 3 koltuk arasında kaldım kullanan veya arasındaki farkları bilen tecrübeli bi arkadaş varsa seçim konusunda yardıma ihtiyacım var.

https://xprime.com.tr/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-siyah + XPrime MagneTherapy Bel Yastığı - XPrime

Ayarlanabilir bel desteği ve ergonomik yapısıyla razer çok kaliteli gözüküyor ancak bu paraya değer mi emin olamıyorum. Ikea markus pek çok insan için çalışma koltuğu denince ilk tercih ve 10 yıllık garanti uzun süre kullanım için güzel bi avantaj sunuyor. Son olarak xprime forumlarda ve internette tavsiyeler üzerine buldum smart sünger + magnetherapy bel yastığı ile birlikte düşünüyorum.

Bunlar dışında kalitesine güvendiğiniz koltuklar varsa önerirseniz sevinirim. Okumaya üşenmeyip yanıt verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
Bütçe: 15-20k Boy: 1.75 Kilo: 80

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı