20 bin TL'ye öğrenci için laptop önerisi

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
20k ya kadar bütçem var. Ama ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi olur benim için. Tıp öğrencisi 2. sınıf arkadaşıma alacağım. Oyun oynamıyor o tür şeylerle arası yok. Sadece ders için kullanacak aynı zaman da film ve dizi izlemeyi seviyor bu yüzden paneli kötü olmasın. IPS olsa iyi olur yani. Kütüphane ortamında olur olmadık yerde fan açmayacak bir şey olursa iyi olur. Benim ASUS TUF laptopum var bazen güç altında olmasa bile fan açıyor şarjda iken bir süre sonra susuyor ama arkadaşımın böyle bir şeyle karşılaşmasını istemem sürekli sessiz çalışan bir cihaz olursa iyi olur. Günlük işlerini görsün tıkanıklığa sebep olmasın yeterli benim için. Bir de paneli fena olmasın, ucuz laptoplarda paneli kötü yapıyorlar genelde o yüzden belirtmek istedim. Bana önereceğiniz modeller neler olur? Şimdiden teşekkürler.

1. Lenovo IdeaPad Slim 3 – Ryzen 5 5500U / 16GB / 512GB SSD

• Fiyat: ~18.500 TL
  • Avantajları:
    • 6 çekirdekli güçlü işlemci
    • 16 GB RAM ile çoklu görevlerde rahatlık

1. Lenovo IdeaPad Slim 3 – Ryzen 5 5500U / 16GB / 512GB SSD

• Fiyat: ~18.500 TL
  • Avantajları:
    • 6 çekirdekli güçlü işlemci
    • 16 GB RAM ile çoklu görevlerde rahatlık
intel işlemci olması daha iyi olmaz mı günlük işler için sonuçta?

Kendinize göre ayarlayabilrsiniz ama bence bu şekilde daha iyidir hpcam.

Hocam bu arada aynısı Trendyol'da 13K haberiniz olsun kim satıyorsa kazık satmış galiba. Yani parçalar aynı ama ne değişir başka bilmiyorum.

Hocam bu arada aynısı Trendyol'da 13K haberiniz olsun kim satıyorsa kazık satmış galiba. Yani parçalar aynı ama ne değişir başka bilmiyorum.
Hocam ben sadece pc atım size alabilrsiniz diye derin bi araştırma yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…