20 bin TL'ye oyuncu laptop önerisi

fancy217

Picopat
Bu fiyata alınabilecek en iyi oyuncu laptopu hangisi? Lenovo Ideapad Gaming 3 gördüm. Sistem özellikleri çok iyi RTX 3060 var ama kronik sorunları var diye biliyorum. (Klavye titreşimi, cızırtı.) Bana 100Hz olması önemli değil kronik sorun olmasın ama 60Hz olsun GTA V gibi oyunları 60 FPS de oynatacak oyuncu laptopu önerirseniz iyi olur. (Kronik sorunu olmayan ve sistem özellikleri Lenovo Ideapad Gaming 3 gibi olan varsa tabii onu önerebilirsiniz.) Özellikle çok ısınmayan bir laptop olursa iyi olur.

Son düzenleme:
IdeaPad Gaming 3 serisinde sorun yok 3060 ise?
Klavyede sorun yok ve o cızirtı kaçınılmaz.
O cizirti Coil Whine ve %90 olucak.

IdeaPad Gaming 3 serisinde sorun yok 3060 ise?
Klavyede sorun yok ve o cızirtı kaçınılmaz.
O cizirti Coil Whine ve %90 olucak.
%90 olacaksa neden hala onu öneriyorsunuz kronik sorunu olmayan iyi bir oyuncu laptopu önermenizi istediğimi de belirttim.
Hocam o bütçe ile neden bir masaüstü düşünmüyorsunuz?
Laptop taşınabilir olduğu için.

%90 olacaksa neden hala onu öneriyorsunuz kronik sorunu olmayan iyi bir oyuncu laptopu önermenizi istediğimi de belirttim.

Laptop taşınabilir olduğu için.

Seni gözüm görmesin. Şaka mı bu?
Klavye titreşimi ve cızırtı dışında bir de Wi-Fi sorunu olduğunu duymuştum. Online oyun için sıkıntılı olabilirmiş.
Kim dedi?
Neyse IPG3 önerebilirim ama istemiyorsunuz.

Biraz indirim kovalarsanız çok iyi şeyler bulmak mumkun.
Şuan piyasada net 20k bir cihaz yok. Bir ara Omen vardi hala var mi bilmem. Piyasaya hakim degilim isin teknik kismini biliyorum.

@messinicocugu piyasaya hakim.

Seni gözüm görmesin. Şaka mı bu?

Kim dedi?
Neyse ıpg3 önerebilirim ama istemiyorsunuz.

Biraz indirim kovalarsanız çok iyi şeyler bulmak mumkun.
Şu an piyasada net 20k bir cihaz yok. Bir ara Omen vardi hala var mı? Bilmem. Piyasaya hakim degilim isin teknik kismini biliyorum.

@messinicocugu piyasaya hakim.

İlla 20 bin TL olmasına gerek yok. Sistem özellikleri ıpg3'den biraz daha düşük olsa ama yine de oyunları iyi oynatan ve kronik sorunu olmayan iyi bir laptop yok mu? Zaten varsa da daha ucuzdur 20 bin TL'den.

İlla 20 bin TL olmasına gerek yok. Sistem özellikleri ıpg3'den biraz daha düşük olsa ama yine de oyunları iyi oynatan ve kronik sorunu olmayan iyi bir laptop yok mu? Zaten varsa da daha ucuzdur 20 bin TL'den.
Ondan bir tik asagisi 3050TI ve 3060 ile arada %40 fark var.

Fiyatına tam değmese de kaliteli ve sorunsuzdur, MSI GL kasa kullanıyor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı