20 bin TL'ye Tab S9 alınır mı?

Param FE serisine yetiyor, sence büyük bir kayıp yaşar mıyım?
Hangi açıdan baktığınıza bağlı. İlk etapta Tab S9'un yaptığı her şeyi başarıyla yapacaktır. Farklar detaylarda gizleniyor.

• Not defterine bir şeyler yazarken ufak takılmalar olur. Tamamen seyir zevkini etkileyecek durum. Yani rahatlıkla yine not defteri kullanılabilir.
  • 90 Hertz ekranın akıcılığından rahatsız olabilirsiniz.
  • Bataryası daha kısa süre dayanıyormuş dediler. Onu araştırabilirsiniz tabii.
  • Bir de zaman geçtikçe eskime hızı da FE serisinde daha hızlı olabilir.

Sonuç olarak şimdiye kadar Samsung'un üst segment cihazları veya Apple cihazlarını kullandıysanız ufak çaplı hayal kırıklığı yaratabilir sizde. Daha işlevsel bakıp ayrıntıları atlarsanız mutlu eder, işinizi görür.

.....

Hangi açıdan baktığınıza bağlı. İlk etapta Tab S9'un yaptığı her şeyi başarıyla yapacaktır. Farklar detaylarda gizleniyor.

• Not defterine bir şeyler yazarken ufak takılmalar olur. Tamamen seyir zevkini etkileyecek durum. Yani rahatlıkla yine not defteri kullanılabilir.
  • 90 Hertz ekranın akıcılığından rahatsız olabilirsiniz.
  • Bataryası daha kısa süre dayanıyormuş dediler. Onu araştırabilirsiniz tabii.
  • Bir de zaman geçtikçe eskime hızı da FE serisinde daha hızlı olabilir.

Sonuç olarak şimdiye kadar Samsung'un üst segment cihazları veya Apple cihazlarını kullandıysanız ufak çaplı hayal kırıklığı yaratabilir sizde. Daha işlevsel bakıp ayrıntıları atlarsanız mutlu eder, işinizi görür.

Seyir zevki benim için önemli hocam. Fakat fiyat farkı benim için çok yüksek. Hocam yılın başındayız, sanırsam zam ya da indirim de gelmemiş daha. Sizce fiyatı düşer mi bu serinin?

Son düzenleme:
Seyir zevki benim için önemli hocam. Fakat fiyat farkı benim için çok yüksek. Hocam yılın başındayız, sanırsam zam ya da indirim de gelmemiş daha. Sizce fiyatı düşer mi bu serinin?
Fiyatı bir süredir bu civarlarda. Tab S10 serisinde sadece plus ve ultra modelleri çıkış yaptığından olsa gerek S9 fiyatlarında bir değişim görmedik. İkinci el fiyatları da sıfıra yakın. Piyasası düşmüyor bir türlü, bilemeyeceğim.

Fiyatı bir süredir bu civarlarda. Tab S10 serisinde sadece Plus ve Ultra modelleri çıkış yaptığından olsa gerek S9 fiyatlarında bir değişim görmedik. İkinci el fiyatları da sıfıra yakın. Piyasası düşmüyor bir türlü, bilemeyeceğim.

Çok sağ olun hocam.

Forumda Tab S9 övüp duruyorum. Ben de kullanıyorum bu cihazı. Sorunuz varsa cevaplarım.
Hocam ben de s9 almayı düşünüyorum da şu samsung dex olayını çok merak ediyorum. Ben tableti biraz da laptop gibi kullanmam istiyorum arayüzü tarayıcısını falan. En çok merak ettiğim şey ise samsung dex moduna geçince chrome eklentilerini kullanabiliyor muyuz? Language reactor diye eklenti var netflixte dizi film falan izlerken çift altyazı açabiliyoruz ama bu özelliği mobilde telefonda kullanamıyoruz maalesef. Fakat tablette dex moduna geçince bilgisayar gibi görünüyor ama o tarz chrome eklentileri kullanılabiliyor mu bilmiyorum bakabilir misin hocam rica etsem?

Yeni konular

Geri
Yukarı