20 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
22.500
S24FE ve S23 kiyaslanmali. S23FE bakilmamali bence. Beklentinize gore iki cihazda alinabilir,

S24FE ile hangi cihaz arasinda? Amazon.com.tr

1 2 hafta öncesine kadar S23 mü S24 FE mi kıyaslamaları görüyorduk zaten. Şimdiyse S24 FEnin fiyatı bayağı ucuzladı Amazon'dan 24.800 civarina alinabiliyor sanirim S24 FE tercih edeceğim tabii bütçem çıkarsa.

S24FE ve S23 kiyaslanmali. S23FE bakilmamali bence. Beklentinize gore iki cihazda alinabilir,

S24FE ile hangi cihaz arasinda? Amazon.com.tr 24.821TL'ye geliyor.

S23 FE yi kastetmiştim aradaki farka değer mi diye sordum.

Kendim de daha yeni aldım. Batarya ile ilgili sorunlar güncellemeler ile düzeltildi ama çok üst düzey bir batarya performansı kesinlikle sunmuyor ısınma sorunuda hiç yaşamadım. Fiyatı da uygun iken öneririm. Genel olarak mobil oyunlarda yüksek orta ayarlarda 60 FPS PUBG Mobile 90 FPS sorunsuz oynatıyor. Kamera olarak da S23 FE'den bir nebze iyi olduğu söyleniyor. Bende kamerasını çok hoş buluyorum.

Kendim de daha yeni aldım. Batarya ile ilgili sorunlar güncellemeler ile düzeltildi ama çok üst düzey bir batarya performansı kesinlikle sunmuyor ısınma sorunuda hiç yaşamadım. Fiyatı da uygun iken öneririm. Genel olarak mobil oyunlarda yüksek orta ayarlarda 60 FPS PUBG Mobile 90 FPS sorunsuz oynatıyor. Kamera olarak da S23 FE'den bir nebze iyi olduğu söyleniyor. Bende kamerasını çok hoş buluyorum.

S24 FE almaya karar verdim hocam bu da güzel bir seçenek tabii ama biraz daha güncel olsun istiyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı