20 bin TL'ye Valorant'ta akacak oyuncu laptopu önerisi

Peki a 25k ya bulabilir misin?

25 bine değil 35 bine anca RDR2'yi o FPS'te açacak cihaz bulursun tabii masaüstüne yönelmiyecekseniz.

Peki a 25k ya bulabilir misin?

Merhaba merak ettim şu an açığın eğer güzelse alırım ama beni dolandirmacaginuzi nereden bilebilirim bu biraz kaba olduysa özür dilerim saygilarimla.

Hocam buyurun ASUS TUF Gaming A15 Dizüstü Bilgisayarı, AMD Ryzen™ 5 7535HS Processor 3.3GHz İşlemci, 8GB DDR5-4800 RAM, 512 GB M.2 SSD,NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 4GB, 15.6" FHD, FreeDos : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asla üzmez internetten testlerine bakın belki RDR açar.

Son düzenleme:
Merhabalar merak ettim şuan açığın eğer güzelse alırım ama beni dolandirmacaginizi nerden bilebilirim bu biraz kaba olduysa özür dilerim saygilarimla.
Hayir ben satmiyorum, sana uygun ilan ariyorum :D

Hocam mesajınız için tessekkkur ederim ama zaten 5060 kendince 20k bende kasa almayı düşünüodum ama bana pahalı geldi bende dedimki o zaman laptop alayım oyle monitöre bağlıyım yorumun için tessekkür ederim zaten kasıma kadar sürem var bulamazsam başka şeylere harcayacağım yorumunuz için tekrar tessekkür

Aklınızda hala kasa varsa bu kasayı öneririm ikinci el laptoptan çok daha iyi ve uzun ömürlü olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı