20 dolara GTA 4 alınır mı?

Oynanıyor reis.

Sitelerde 270TL ye direkt Steam hesabı veriyorlar onlardan alınır mı?

Sitelerde 270TL ye satılıyor reis direkt Steam hesabı veriliyor içerisinde sadece GTA 4 var o şekilde alınır mı sence?
Bana pek güvenilir gibi gelmedi bu yöntem. Geçen sene 38 liraya almıştım oyunu ne ara 300 lira olmuş.

steam hesabı olarak alsan online oynayamazsın
hocam connected işi felan var o şekilde oynanıyor.

Bana pek güvenilir gibi gelmedi bu yöntem. Geçen sene 38 liraya almıştım oyunu ne ara 300 lira olmuş.
Hocam orası öyle ama bana görede 600TL verilmez bu yöntem biraz daha mantikli gibi geldi.

İndirimi bekle 6 dolara düşüyor o zaman al 20 dolar çok ne kadar güzel oyun olsa da.
hocam haklısınız en son yöntem 270TL ye sitelerden GTA 4 lü Steam hesabı almak olacak büyük ihtimal.

Oynanıyor reis.

Sitelerde 270TL ye direkt Steam hesabı veriyorlar onlardan alınır mı?

Sitelerde 270TL ye satılıyor reis direkt Steam hesabı veriliyor içerisinde sadece GTA 4 var o şekilde alınır mı sence?
Yok alınmaz. Steam de bütün DLC'ler ile 200TL olurken niye sadece asıl oyuna 270 verirsiniz ki? İndirim bekleyin.

Yıl oldu 2024 ve bu oyunu daha önce birkaç sefer oynadım fakat tam olarak hiç oynamadım. Bu zamanda bu fiyata alınır mı? Hem arkadaşla Online oynayacağım hem de hikayesini bitireceğim. Bu fiyata sizce bu oyun alınır mı? Yoksa diğer sitelerden korsan olarak satın alsam daha mi mantıklı olur.

Güncel fiyat: 20$

O oyuna o fiyat çok fazla. İndirim bekle, ayrıca alırsan da improved classic modunu kurmadan oynama. Bir sürü hatayı çözüyor bu mod. Bulamazsan etiket at link atarım.

Yok alınmaz. Steam de bütün DLC'ler ile 200TL olurken niye sadece asıl oyuna 270 verirsiniz ki? İndirim bekleyin.
Complete Edition olarak 270TL reis.

O oyuna o fiyat çok fazla. İndirim bekle, ayrıca alırsan da improved classic modunu kurmadan oynama. Bir sürü hatayı çözüyor bu mod. Bulamazsan etiket at link atarım.
Sitelerde 270TL sadece Steam hesabı veriyorlsr ve içerisinde GTA 4 var o şekil alacağım

Complete Edition olarak 270TL reis.

Sitelerde 270TL sadece Steam hesabı veriyorlsr ve içerisinde GTA 4 var o şekil alacağım
Siz genede bekleyin Steam indirimlerini. Az kaldı. Kendi hesabınıza bizzat alırsınız zaten 16 yıllık oyun, 16 yıl boyunca düzgünce oynamamışsınız birkaç ay daha beklersiniz bence.

Siz genede bekleyin Steam indirimlerini. Az kaldı. Kendi hesabınıza bizzat alırsınız zaten 16 yıllık oyun, 16 yıl boyunca düzgünce oynamamışsınız birkaç ay daha beklersiniz bence.
Hocam arkadaşım siteden aldı bir sıkıntı olmadı dedi onunla beraber oynayacağım hemen almamı istiyor. Bende daha fazla bekleyemem gibi duruyor en kötü indirimden 1-2 gün önceden aldığım hesabı satarım kendi hesabıma alırım.

Hocam arkadaşım siteden aldı bir sıkıntı olmadı dedi onunla beraber oynayacağım hemen almamı istiyor. Bende daha fazla bekleyemem gibi duruyor en kötü indirimden 1-2 gün önceden aldığım hesabı satarım kendi hesabıma alırım.
Keyfiniz bilir. Şahsen sırf arkadaşınız istiyor diye gereksiz masrafa veya uğraş çekilmez. Ozamana kadar başka oyun oynarsınız. Sabır etsin biraz. Genede bu benim fikrim.

Yeni konular

Geri
Yukarı