Kasanızı düşürmeyi unutmayın hocam.Gaza gelip cs seçkin aldım, teşekkürler.
Kasamı düşürdüm ve 0.30$'lık kasa çıktı, artık biriktire biriktire bir şeyler yapmaya çalışacağım. Aldıktan sonra hep yaşadığım gibi pişmanlık hissettim ama şimdi bir nebzede olsa indi, gelecek süreçte mutluluğa evrilir sanırım.Kasanızı düşürmeyi unutmayın hocam.
Garanti amorti eder ama zamanla daha fazlası çıkacaktır. Ben Elden Ring aldım seçkin sayesinde.Kasamı düşürdüm ve 0.30$'lık kasa çıktı, artık biriktire biriktire bir şeyler yapmaya çalışacağım. Aldıktan sonra hep yaşadığım gibi pişmanlık hissettim ama şimdi bir nebzede olsa indi, gelecek süreçte mutluluğa evrilir sanırım.
Arma 3 ve Arma Reforger paketi alınır 20.68 dolarBugün Steam'e 20 dolar attım ve Online oyun ağırlıklı oyun almak istiyorum, öneriniz varsa söylerseniz sevinirim. Sahip olduğum oyunlar; Rust, R6, Sea of Thieves, blazing seals, GTA 5, Payday 2.
Önerilerinizi beklerim, eğer ki istediğim kıvamda oyun bulamazsam CS seçkin alacağım.
Hocam bir süre sonra pişman olmanız mümkün değil, hem kötü gün dostudur sıkılınca veya herhangi gün oynarsınız hem de verdiğiniz parayı telafi edersiniz. Ben cs seçkini almıştım 5 yıl rozetim var, iyiki almışım.Gaza gelip cs seçkin aldım, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.