20 dolara Steam'den ne alınır?

Rockstar oyunları %75 ve Ultimate sürümleri %80 indirime girmişti bence RDR2 alınabilir ben almıştım geçmişte beni çok sarmadı ama seni saracağını düşünüyorsan direk al bu indirim kaçmaz bende belki bir diğer hesabıma alırım ileride satabilirim.

Gaza gelip CS seçkin aldım, teşekkürler.

Ben CS ücretliyken almıştım oda seçkin oluyor demiştiler ama ben hiçbir fark göremedim arada.

Bende de seçkin var ama fark edilir bir artısı var mı?

Bende de seçkin var ama fark edilir bir artısı var mı?

Seçkin+Skyrim SE seçkinden gelen kasaları satar yine oyun alırsın.

Şanslıysan rüyalar kabuslar kasasi ile hızlıca kasarsın 20 doları. Tabi yılan kasası gelirse çok uzar ama valve yeni kasa getirince takip et açılışı 50 dolardan yapıyor, 2 hafta içinde düşürürsen en kötü 10 dolara satarsın.

Teardown.

R6 işine hiç girmeyin hocam da seçkin veya diğer öneriler arasından bir şeyler almak en sağlıklısı olacaktır.

RDR2 indirime girmiş galiba bir bak hocam.

Squad alabilirsiniz. Gerçekçi savas dinamikleri ve oyundaki askerlerle etkilesimde bulunmak cok guzel ama konusmayi sevmiyorsaniz onermem, konusmadan oynanacak bir oyuna degil.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, seçkin aldım fakat dediğiniz oyunlarada göz gezdirmeyi ihmal etmeyeceğim. Tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…