Hocam nefes alamadan ölmek ekonomiden daha mi onemli? Ki bu virus akciğer de hiç doku kalmayıncaya kadar yapıyor.Ekonomiyi çok kötü etkileyecek. Hele ki esnaflar![]()
Hocam nefes alamadan ölmek ekonomiden daha mi onemli? Ki bu virus akciğer de hiç doku kalmayıncaya kadar yapıyor.Ekonomiyi çok kötü etkileyecek. Hele ki esnaflar![]()
Umarım bu zor günleri de atlatırsınız hocam. Ben de çevredeki restoran, kafe vs sahipleriyle muhabbet ediyorum ara sıra, gerçekten zor bir dönem. Uzadıkça da uzuyor üstelik. Hayırlı işler diliyorum.Katılıyorum hocam belli bir nokta da insanın oksijen alması gerekiyor yoksa kötü oluyor. Sizin dediğiniz yerler de önlem alınmalı asıl. Ekonomi konusun da ise sıkıntı gerçekten biz de esnafız bu 20 gün yasak çok kötü oldu bizim için![]()
Haklısınız bu kalabalık yürüyüş için bile çok riskli gerçekten. Diğer iller bu konuda çok daha rahat.İşte sorun o hocam dediğiniz gibi kalabalık ortam özellikle İstanbul.Eki Görüntüle 994133
Aşı şu an belirli olmayan bir yüzdeyle hastalığı kapmayı, kapsanız bile bulaştırmayı engelliyor. Net sayı olarak tespit etmek biraz zor bu durumu ama. Ama aşı olmanın en büyük katkısı ciddi hastalık riskini fazlasıyla azaltması. Aşı olduğu halde hastalanan ve bulaşıcı olan çok insan var elbette. Aşı olduğunuz için artık hasta olamazsınız, veya hasta olsanız bile bulaştırıcı olamazsınız diye bir durum yok. Dolayısıyla aşı olan kişiler de kendilerini korumalı, semptom göstermeleri veya pozitif çıkmaları durumda kendilerini mutlaka karantinaya almalılar. Yoğun bakımlarda servislerde vs aşılı insan sayısı çok az, çok daha rahat atlatıyorlar, hasta yaş ortalaması aşıdan beri giderek azaldı diye haberler geliyor hastanelerden.En temizi ama aşı da tam koruyor mu belli değil.
Faturaları da ödüyor mu?Hocam nefes alamadan ölmek ekonomiden daha mi onemli? Ki bu virus akciğer de hiç doku kalmayıncaya kadar yapıyor.
Hocam insan sağlığından daha önemli değil faturalar.Faturaları da ödüyor mu?
Kapitalizmde önemli. Yaşadığımız sistemde ödemediğinde elektriğin kesiliyor? Nasıl önemli olmasın? Ayrıca işsiz kalan gelir elde edemeyen insanlar nasıl evine öteberi alacaklar?Hocam insan sağlığından daha önemli değil faturalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.