20 ila 25 bin TL sistem önerisi

@Yusuf011 sırf Nvidia almak için 2k fark gereksiz. O haqqus sistem piyasanın en F/P sistemi.

Hocam böyle bi sistem var önerirmisiniz rami gskill 1tb ssd ve kasayı xigmatek yapıp almak daha iyi olurmu ekran kartı çok iyi özellikle yoksa haqqus devammı

Hocam böyle bir sistem var önerir misiniz RAM'i G.Skill 1TB SSD ve kasayı Xigmatek yapıp almak daha iyi olur mu ekran kartı çok iyi özellikle yoksa haqqus devammı.

Ekran kartı gerçekten aşırı iyi bu fiyattaki bir sistem için, ama Haqqus'tada DDR5 ve AM5 avantajı var. Bundan dolayı ben hala haqqus derdim.

Ekran kartı gerçekten aşırı iyi bu fiyattaki bir sistem için, ama Haqqus'tada DDR5 ve AM5 avantajı var. Bundan dolayı ben hala haqqus derdim.
Benim arkadaş dediğim sistemi değiştirmeden i3 versiyonu almayı düşünüyor sadece ssd kasa ve rami değiştirecek ozaman 21k oluyor peki fazladan 4k verip işlemciyi i5 14400f yapmak daha mantıklı olurmu

Benim arkadaş dediğim sistemi değiştirmeden i3 versiyonu almayı düşünüyor sadece SSD kasa ve RAM'i değiştirecek o zaman 21k oluyor peki fazladan 4K verip işlemciyi i5 14400F yapmak daha mantıklı olur mu?

21K'da o sistemden daha iyisi yok ve i3 de 6700XT'yi darboğazlamaz 21kya alınabilir. Ama 4K verilip 14400F'e çıkılırsa, o zaman Haqqus'un fiyat aralığına giriyor. Ondan da bence pek mantıklı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı