20 iş gününü aşan servis sürecinde ne yapılmalı?

bigcungus

Femtopat
Daha fazla  
Airport AVM'deki İtopya şubesine garantiye gönderdiğim ürün 20 iş gününü geçmesine rağmen herhangi bir sonuç alamadım. İtopya Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun bizde değil, Boğaziçi Bilgisayar teknik servisten bilgi bekliyoruz diyorlar, teknik servisi aradığımda da onlar suçu İtopya'ya atıyor. Yasal olarak itiraz edebileceğim yollar nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Airport AVM'deki İtopya şubesine garantiye gönderdiğim ürün 20 iş gününü geçmesine rağmen herhangi bir sonuç alamadım. İtopya Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun bizde değil, Boğaziçi bilgisayar teknik servisten bilgi bekliyoruz diyorlar, teknik servisi aradığımda da onlar suçu İtopya'ya atıyor. Yasal olarak itiraz edebileceğim yollar nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Aynı durum farklı bir marka laptopumu gönderdiğimde başıma geldi resmi sürenin 20 iş günü olduğunu iade hakkimin bulunduğunu cihazın en yakın zamanda elime ulaştırılmasını belirtmiştim ardından 3 gün içinde gönderdiler (40 günün sonunda).

Aynı durum farklı bir marka laptopumu gönderdiğimde başıma geldi resmi sürenin 20 iş günü olduğunu iade hakkimin bulunduğunu cihazın en yakın zamanda elime ulaştırılmasını belirtmiştim ardından 3 gün içinde gönderdiler (40 günün sonunda).
Aksi takdirde tüketici hakem heyetine başvuracağınızı belirtin, verileriniz yedekliyse ve ürün garanti kapsamındaysa yeni cihaz da talep edebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Talebinizi e-posta üzerinden mi yaptınız? Ben müşteri hizmetlerini onlarca kez aramama rağmen herhangi bir değişme olmadı.

Yeni konular

Geri
Yukarı