20 Kasım'dan önce oyun önerisi

Bu soruyu normalde "Steam hesabım nasıl?" biçminde soracaktım ancak bu ve bunun gibi soruların pek de bir katkısı olmadığını fark ettiğim için daha manidar bir soru soracağım: "Steam hesabımda neler eksik?"

Sizce 20 Kasım'dan önce almam gereken oyun var mı? Aksiyon oyunlarını severim. Hem bunu yaparken bir bakıma hesabı da değerlendirmiş olursunuz.

Sizce serinin en iyi oyunu nedir hocam? Ubisoft oyunlarının pek övüldüğünü görmedim ancak denemek isterim yine de.

Sizin ne tür sevdiğinize bağlı açık dünya seviyorum diyorsan odsey gerçekten güzeldir, vikinglerden hoşlanırım diyorsanız odseyy ama ben eski suiksatçı türü severim diyorsanız Revelations deniz maceraları istiyorum diyorsanız Black Flag iyidir. Ubisoft'un yaptığı en iyi seri Assassin's serisidir hocam denemenizde fayda var :)

Sizin ne tür sevdiğinize bağlı açık dünya seviyorum diyorsan odsey gerçekten güzeldir, vikinglerden hoşlanırım diyorsanız odseyy ama ben eski suiksatçı türü severim diyorsanız Revelations deniz maceraları istiyorum diyorsanız Black Flag iyidir. Ubisoft'un yaptığı en iyi seri Assassin's serisidir hocam denemenizde fayda var :)
Revelations'a bakacağım hocam, sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı