20 metre Ethernet kablosu alınır mı?

Bu modemin uzakligina bagli kablonun uzunlugu hizda herhangi bir degisiklik yapmiyor benim odam uzakti ve olctugumde 10 metr ucu ucuna yetiyordu ben de 20 metre aldim cok memnunum.

Bu Trendyol'daki Ethernet kablosu alınır mı? Kaliteli mi?
Arkadaşların attığı Kabeldirekt ve Ugreen gibi markalar çok güzel markalar alabilirsen onları al. Uygun fiyatlı olarakta, birçok marka denemiş biri olarak dış kaplaması ve sağlamlığı en iyi marka Slink. Attığınız kablo da %99 işinizi görecektir. Ama sizin 20 metre kabloyu nerden çekeceğiniz ve ne koşulda kullanacağınız onun ömrünü belirler. Çok ayak altı olacak, üzerine basılacak, kırılacak, katlanacak ise kaplaması kötüyse ilerde bir yerinden patlak verir. Bir kere döşeyecem, bir daha el sürülmeyecek dersen al gitsin sen bilirsin.
Link tıkla

Arkadaşların attığı kabeldirekt ve Ugreen gibi markalar çok güzel markalar alabilirsen onları al. Uygun fiyatlı olarak da birçok marka denemiş biri olarak dış kaplaması ve sağlamlığı en iyi marka S-Link. Attığınız kablo da %99 işinizi görecektir. Ama sizin 20 metre kabloyu nereden çekeceğiniz ve ne koşulda kullanacağınız onun ömrünü belirler. Çok ayak altı olacak, üzerine basılacak, kırılacak, katlanacak ise kaplaması kötüyse ileride bir yerinden patlak verir. Bir kere döşeyeceğim, bir daha el sürülmeyecek dersen al gitsin sen bilirsin.
link tıkla

S-Link kötü hocam sürekli kopma yapıyordu bir de sağlam değildi.

S-Link kötü hocam sürekli kopma yapıyordu bir de sağlam değildi.
5-6 yıl önce aldığım modemden odalara dağıtım yapan ana kablolarımın hepsi Slink. Çok kalın ve sağlam kablolar. En son bir tane daha lazım oldu, aynısından buldum yine aldım, aynı kalitedeydi. Tabiki bir Ugreen kalitesi beklemeyin ama benim çok memnun olduğum bir marka ethernet kablosunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı