20 Nisan 2021 Ethereum Geliri

Muiestyfa

Decapat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
556
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 2-3 gündür çok düştü derken bugün çok güzel arttı günlük gelir. 3070'in aylık geliri 1800 lira görünüyor. Böyle devam eder mi acaba?

Screenshot_2021-04-20-14-06-03-661_com.goodproductssoft.minningpool.jpg
 
Hocam 2 gündür kötü diyorsunuz. Bugün iyi diyorsunuz. Sizce böyle olması mümkün mü? Her gün değişir kazım hızı. Giderek azalacak kazım hızı.
 
Hocam mining işini bilmiyorum ama mining yaptığınız uygulama Doge, XRP gibi küçük coinler yok mu? Yani daha fazla kazanç yapar mı diye düşünmüştüm de.
 
Düştüğü zaman arkasına 1,2 yüksek gider ortlamayı dengeliyor böylece. Bu durumu current hasrate belirliyor ortalamayı sabit tutmak için ay sonunda ne eksik ne fazla alman için dengeleniyor örneğin bugün benim de 2060 günlük 4 buçuk dolar gösteriyor önceki gün daha azdı ortalamasını dengeliyor anlayacağın.
 
Gelen paraya göre devam edeceğim ya da tamamen birakacağım ama böyle aşağı yukarı gittikçe ya iştah kabartıyor ya da heves kırıyor karar veremedim :)

Yani örneğin bir gün 2 dolar kasar ertesi gün 7 dolar ortalamayı dengeler böyle ama ay sonu aynı parayı kazanırsın o yüzden çok heveslenme ilk başladığım zaman bana da oluyordu. Fark ettiysen mavi çizgi öncesinde düşük gitmiş o current hasrate işte şimdi de birkaç gün yüksek gidecek dengeleceyek sonra tekrar düşecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı