20 yaş altı sokağa çıkma saatleri dışında çıkmam gerek

Eren AK

Kilopat
Katılım
27 Ekim 2018
Mesajlar
7.379
Makaleler
21
Çözümler
29
Arkadaşlar selam, bilenler belki vardır, bir süredir İstanbul'dayım. Saat 14.00'da otobüs kalkacak, fakat bizim Esenler otogarına gitmemiz için saat 12'de evden çıkmamız gerekiyor. Ben saat 12'de çıkacağım için polisin gözüne batabilirim, polise ben il dışından geliyorum o yüzden otogara gitmem gerek gibi şeyler desem beni geri çevirme olanağı var mı?
Bilgisi olan veya başına gelen yazabilirse çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bilenler belki vardır, bir süredir İstanbul'dayım. Saat 14.00'da otobüs kalkacak, fakat bizim esenler otogarına gitmemiz için saat 12'de evden çıkmamız gerekiyor. Ben saat 12'de çıkacağım için polisin gözüne batabilirim, polise ben il dışından geliyorum o yüzden otogara gitmem gerek gibi şeyler desem beni geri çevirme olanağı var mı?
Bilgisi olan veya başına gelen yazabilirse çok sevinirim.

Hocam ekmek almaya gidiyordum, yanımdan zabıta geçti bana baktı bir şey demedi. Bir şey olmaz ama maskeni takmayı unutma.
 
Maskenizi takın ve sessiz sessiz gidin. Eğer yakalanırsanız biletiniz varsa veya internetten almış iseniz gösterin. Onun haricinde göze batacak bir şey yapmayın yeter.
 
Herhangi bir izin almadık, direkt olarak TC Numaramı ve HES Kodumu vererek internetten biletimi aldım.

Yürüyerek gidecekseniz bir şey diyen olmaz, maskenizi takın ve çaktırmadan gidin. Eğer özel arabayla gidecekseniz zaten hiçbir şey olmaz. Eğer dolmuşa binecekseniz de şoförün insafına kalmış, eğer sizi dolmuşa alırsa sıkıntı çıkmaz. Aileniz ile gidiyorsanız da sıkıntı çıkmaz yine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı