20 yaşındayım, 80 yaşında dede gibi hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni tanıyorum, belli ki klavye beyefendiliğini bırakamamışın. Öneri istediğim yerde eleştirmen tam yeri oldu. Seni göz ardı ediyorum.
İster eleştiri olarak al ister tavsiye olarak. Orada yazan şeylerin yarısı "tavsiye" niteliği taşıyordu ama sen görmek istediğini görüyorsun. Bir kadına şantaj yapan birine çok da iyi niyetli olamıyorum, yine de sana tavsiye olarak bir şeyler verdim.

Klavye beyefendiliğiyle de alakam yok, "beyefendilik" dersi veremeyecek kadar agresif ve tahammülsüzüm. Özellikle de yaptığı şantajla övünen senin gibilere karşı. Bazı insanlar bazı şeylerini değiştirmeden mutlu olmayı hak etmiyorlar işte, gayet açık.

Screenshot_12 - Kopya.png

Son düzenleme:
Diyebilecek pek birşey yok, o uyuşturucuyu çoktan kafana sokmuşsun ve bu durumu kabullenmiş sin. Değişmezsen sonun iyi değil.

Bir diğer konu ise geçen sene internetten tanıştığım sevgilimin beni aldatmasıydı. İnternetteki bir grup sayesinde dost diyebileceğim insanlar edindim, sevgilimi ise eşim olarak hayal ediyordum fakat maalesef olmadı. Bende aşktan nefret ettim. Hatta ilk günü kaçırma planları bile yaptım, o derece uçuğum.
Aldatıldıktan sonra da sözde intikam almak için ifşalarla şantaj yaptın ha? Bu muymuş seni diğer gençlerden ayıran?

Sevmek değil sevilmek istiyorum babuş.
Sevilmek için sevilmeyi hak etmelisin. Zora girince birilerini en hassas yerlerinden tehdit eden senin gibiler toplumda sevilmez. (sevse sevse kendi ruh halinizdekiler sever sizi) Kız da bunu fark ettiği için tekmeyi vurdu sana sanırım, üzülemedim nedense.

Mesajlarının tamamını okudum. Psikoloji üzerine eğitim almış biri olarak ne yazık ki sadece dikkat çekmeye çalışan bir genç görüyorum. Sevme konusunda fazla egoist bir tavır ve daha da kötüsü bundan haz alma doyumuna yeni geçmişsin. İntikam duygun ile acı çekmenin dayanılmaz hafifliği arasında bir geçiş dönemi sendeki. Hayattan gayet de zevk alıyorsun. Almasaydın bunu buraya yazmazdın. Bu en büyük kanıt. Herkesin yaşadığın duyguları bilmesi hazzı ile gününe anlam katma uğraşı ters psikoloji eylemidir. Varlığını daha değerli yapma düşüncesi falan filan. Ha bir de biraz önce gördüğüm şu görseldeki yorum senin ise suçunu ihbar etmişsin. Gereken yapılır büyük ihtimal. 20 yaşındasın ifşa videoları tehdidi 11 ay diye biliyorum. Haberin olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_12 - Kopya.png
    Screenshot_12 - Kopya.png
    174,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bende 14 yaşındayım arada memati gibi yürüdüğüm ve konuştuğum oluyor bazen tony Montana'ya bağlıyorum.

Tam ciddi ciddi yazacaktım, o ekran görüntüsünü gördüm tüm hevesim gitti. :)

İyi niyetimi de suistimal etti ifşacı :) Dostum her şeyi bir kenara bırak, ifşalara bakarak malum işini görmeye bak sen. Ne halin varsa gör.

Diyebilecek pek birşey yok, o uyuşturucuyu çoktan kafana sokmuşsun ve bu durumu kabullenmiş sin. Değişmezsen sonun iyi değil.
Uyuşturucudan kastım ne farkında mısın ?
Aldatıldıktan sonra da sözde intikam almak için ifşalarla şantaj yaptın ha? Bu muymuş seni diğer gençlerden ayıran?

Sevilmek için sevilmeyi hak etmelisin. Zora girince birilerini en hassas yerlerinden tehdit eden senin gibiler toplumda sevilmez. (sevse sevse kendi ruh halinizdekiler sever sizi) Kız da bunu fark ettiği için tekmeyi vurdu sana sanırım, üzülemedim nedense.
Farkındaysan paylaşmadım, paylaşmam da. O kadar karaktersiz değilim. Ancak ruh eşim dediğim birinin böyle bir iki yüzlülük yapması beni çok sinirlendirdi. Ayrıca bu foruma onu yazma sebebim bir anlık sinirlenmem sonucu oldu.

İlgilenecek bir şeyler bulun. Ben de kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum. Bilgisayardan telefona, yataktan lavaboya... Hayatım hep böyle. Pandemi olmadan önce okul vardı. Hayatımdaki tek farklılık da gitti. Okulu özlemiyorum ama bir şey de bulamıyorum yapacak.

İster eleştiri olarak al ister tavsiye olarak. Orada yazan şeylerin yarısı "tavsiye" niteliği taşıyordu ama sen görmek istediğini görüyorsun. Bir kadına şantaj yapan birine çok da iyi niyetli olamıyorum, yine de sana tavsiye olarak bir şeyler verdim.

Klavye beyefendiliğiyle de alakam yok, "beyefendilik" dersi veremeyecek kadar agresif ve tahammülsüzüm. Özellikle de yaptığı şantajla övünen senin gibilere karşı. Bazı insanlar bazı şeylerini değiştirmeden mutlu olmayı hak etmiyorlar işte, gayet açık.

Eki Görüntüle 832731
Bunu gördükten sonra ne yaşasan müstehak sana @KARMA89 . Bence şimdiye kadar yaptıklarını düşün ve geçmişin ile hesaplaş. Sana en fazla bu kadarlık tavsiye verebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı