20 yıllık anakartla ne yapılmalı?

Windows XP kurdum ve tahminimin çok ötesinde güzel bir şekilde çalıştı. Sanırım bit pazarından AGP bir ekran kartı bulup eski oyunları oynayabilirim. Cevaplar için teşekkürler ama anakartı yok etme gibi bir niyetim yok :D

Windows 98 kur. Nostaljinin dibine vur :) Bu sistemden bir şey olmaz diyenleri de umursama. Böyle parçalarla uğraşanlar var. Ben daha yeni Athlon XP sistem aldım. Sırf nostalji için. Sen de elinde fırsat varken retro parçalarla uğraşmalısın. Phil's Computer Lab adlı YouTube kanalına göz at :)

Edit:
Overvoltage videosu çek, anakarta eziyet et bir şeyler yap. :D

Bi öpüp başına koy sonra emekliliğine ayır.

İşlemciye soğutucu takmayın, üstünde sucuk pişirin. Uzay sistem toplayarak yapılabilir.

İşlemcinin üstünde bi yumurta kırılıp yenir bence :).

Hocam bu anakart ile uğraşmaya değmez , yani yapacakları ortada. Dekor olarak vitrine kaldırabilirsiniz.

İş yapmaz. Zamanına değmez.

Sizlere katılmıyorum yani. @LukeSkywalker sana hiç katılmıyorum. Çalışan parçaya sırf eski diye eziyet etmek nedir?

Phil's Computer Lab. O kanalı zaten takip ediyorum. Böyle eski sistemler bu sağlamlık derecesiyle kolay bulunmuyor. Windows XP ile gayet stabil şekilde çalıştığından 98 kurmayı pek düşünmüyorum yinede yorum için teşekkürler :)

Birde bu sisteme ekran kartı olarak ne önerirsiniz. Ben FX 5500 düşünüyorum, ama tam emin değilim.

PSU ne kadar güçlü?
PSU 400w İçinden çıkan toprak lavabomu tıkadı resmen çıkartamadım. Yeni anakartların güç kablosu uzun olduğundan büyük ihtimal uymayacaktır. Çıkardığı seste çim biçme makinası gibi ama yapacak bir şey yok :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı