200-220 watt sisteme 250 watt PSU takılır mı?

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, APU bir sistem toplayacağım ve elimde 250 watt PSU mevcut sistem ortalama 220 watt ediyor(monitör dahil edilmedi) bir sorun ile karşılaşır mıyım?

Merhaba arkadaşlar, APU bir sistem toplayacağım ve elimde 250 watt PSU mevcut sistem ortalama 220 watt ediyor(monitör dahil edilmedi) bir sorun ile karşılaşır mıyım?

Dostum bence 450 watt almalısın. İleride ekran kartı almak isteyebilirsin.

Sistem ozeliklerini belirt lütfen.

AMD Ryzen 3 3200G.
ASUS Prime A320M-K 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI VGA mATX anakart.
Corsair 8 GB Vengeance LPX siyah 3200MHz CL16 DDR4 X2.
Rampage 4C-120 double ring 120mm Rainbow kasa fan.
Kasanın içeriği bu şekilde hocam.

Dostum bence 450 watt almalısın. İleride ekran kartı almak isteyebilirsin.

Henüz o bütçede değilim hocam eğer yükseltmek istersem PSU'yu o zaman almayı düşünürüm sanırım.

Hocam o zaman alabilirsiniz çok rahat kullanırsınız.

@Hououin Kyouma @NorinRadd
Emin misiniz hocam kusura bakmayın pek anladığım söylenemez emin olmak istiyorum bu parçalar ve monitör ile birlikte PSU zorlamaz değil mi?

Yok hocam zorlanmaz merak etmeyin. Ama o RAM'den bir tane daha almanızı öneririm.

X2 yazdım hocam Dual yapacağım.

Hayır zorlamaz. APU'lar çok güç tüketmiyor. Monitor ne alaka, anlayamadım. Monitorün fişi yok mu zaten?
Varda hocam dediğim gibi pek anlamıyorum, onun da vga kablosunu anakarta takacağım için kasıntı yaparmı diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…