Çözüldü 200-250 TL 600W PSU Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim öneriler için yalnız 80 Plus olup olmaması çok önemli bir şey midir? Verimliliğini etkiler mi PSU'nun? Benim aklıma takılan bi nokta da orası. Zira 80 Plus olanlar daha pahalı oluyor bunun bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.

Paran varsa coolmaster yoksa termaltake oneririm abim termaltake de calıstı su an kasa fan psu hepsini termaltake alıyot bi sorun çıkmadı öneririm.

80plus bronz gol silver platinuim ve titaniumlar var bunlar normalde kasaga gelen watın tassarufunu gosteririr ne kadar yuksekse o kadar iyi ramazan ın incelemesini izlersen daha iyi anlarsın psu ları

Önemli olan 12V kanalından ne kadar güç verdiğidir fiyatına göre 12V kanalından gayet iyi güç veren güç kaynakları var.

Güç kaynaklarının 12V kanalından verdikleri değerler;
  • Corsair VS650 = 600W
  • Zalman 600LX = 540W
  • Zalman 600GLX = 540W
  • Corsair CX 600 = 552W
  • Xigmatek Tauro 80 Plus 600W =432W
  • Cooler Master RS 600 = 576W
Ben olsam aralarından ya Zalman 600LX'i yada VS650'yi alırdım ucuza kaçmak isterseniz Zalmanda işini görecektir.

Sanırım önermiş olduğunuz Zalman ZM600-LX işimi görecektir. Bütçeyi toparladıktan sonra bu önerilerinler arasında bir seçim yapacağım ama muhtemelen Zalman ZM600-LX 183 TL'ye alıp kalan parayla da bir kasa alabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı