200-250 TL bisiklet kaskı önerisi

mikirukato

Hectopat
Rockrider 340 kullanıyorum çok delice kullanmıyorum. Trafikte ortalama 30 km/h sürüyorum, boş yollarda 50'yi buluyorum. Bayramdan sonra başka ekipmanlar almak için Decathlon'a gideceğim gitmişken oradan görerek deneyerek alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum. Decathlon'dan önerirseniz iyi olur.

Dechatlon'da başlangıç için güzel kasklar mevcut. Deneyerek alman en iyisi olacaktır. Bütçene uygun olarak bu ürünü bir deneyebilirsin.

İlerleyen zamanlarda kaliteli bir kask almanı ve paraya kıymanı öneririm. Bir kaza durumunda hayatını kurtaracak ekipmanların başında kask geliyor.

Şaka bir yana sadece yavaş git. O hızla dengeni kaybedip bir araba ile kafa kafaya girersen görürsün. Kusura bakma ama ben buna karşıyım. Canını sokakta mı buldun?

Kolun bacağın kırılırsa (Allah göstermesin) ve yatalak olursan ne olacak? Bir de bunu düşün.

Amacım korkutmak değil. Ama bu olasılığı da düşünmek lazım.

Son düzenleme:
Şaka bir yana sadece yavaş git. O hızla dengeni kaybedip bir araba ile kafa kafaya girersen görürsün. Kusura bakma ama ben buna karşıyım. Canını sokakta mı buldun?

Kolun bacağın kırılırsa (Allah göstermesin) ve yatalak olursan ne olacak? Bir de bunu düşün.

Amacım korkutmak değil. Ama bu olasılığı da düşünmek lazım.

Evet tabii ki haklısınız. Trafik kurallarına çok dikkat ediyorum özellikle araba olan veya her an arabayla karşılayaşabileceğim yollarda.
Dechatlon'da başlangıç için güzel kasklar mevcut. Deneyerek alman en iyisi olacaktır. Bütçene uygun olarak bu ürünü bir deneyebilirsin.

İlerleyen zamanlarda kaliteli bir kask almanı ve paraya kıymanı öneririm. Bir kaza durumunda hayatını kurtaracak ekipmanların başında kask geliyor.

Bu modeli beğenmiştim. Gidip deneyeceğim iyi olursa alacağım, teşekkürler.

Arkadaşlar sizce 1 veya 2 saatlik park turlarında da kask takmaya gerek var mı?
Ekmek almaya giderken dahi kask takmaya gerek var. Kazanın ne zaman ve nasıl olacağını bilemeyiz. Kask sizin hayatınızı kurtaracak baş ekipmandır.

Konuyla ilgili değil ama sanki biraz hızlı gidiyorsunuz. Benim bisiklet 42'den sonrasını gitmiyor denedim😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı