āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 8 Ağustos 2020 #1 Merhaba. Ryzen 5 1600'ümü 4.3GHz'e çıkartacak bu fiyatta bir soğutucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba. Ryzen 5 1600'ümü 4.3GHz'e çıkartacak bu fiyatta bir soğutucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
A Arkadaş Olalım Mı? Picopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 8 Ağustos 2020 #2 āshǐdé yuánzhēn dedi: Merhaba. Ryzen 5 1600'ümü 4.3GHz'e çıkartacak bu fiyatta bir soğutucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... AF mi işlemciniz?
āshǐdé yuánzhēn dedi: Merhaba. Ryzen 5 1600'ümü 4.3GHz'e çıkartacak bu fiyatta bir soğutucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... AF mi işlemciniz?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #3 Be Quiet PURE ROCK SLIM BK008 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Be Quiet PURE ROCK SLIM BK008 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Çok kaliteli olduğunu sanmam ama bu da olabilir: Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Be Quiet PURE ROCK SLIM BK008 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Be Quiet PURE ROCK SLIM BK008 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Çok kaliteli olduğunu sanmam ama bu da olabilir: Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
A Arkadaş Olalım Mı? Picopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 8 Ağustos 2020 #4 SilverStone KR02 9.2cm Fan, Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Fiyatı SilverStone KR02 9.2cm Fan, Intel ve AMD Uyumlu İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
SilverStone KR02 9.2cm Fan, Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Fiyatı SilverStone KR02 9.2cm Fan, Intel ve AMD Uyumlu İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 8 Ağustos 2020 #5 Peki Dark Freezer X94RD için ne diyorsunuz? 4 bakırı, 2 kulesi ve 2 fanı var.