200-250 TL Ekran Kartı Önerisi

Demir13Ömer

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar selam, ben 200-250 TL arası 2. el ekran kartı almak istiyorum da ama pek anlamam donanımdan. Bu sebepten dolayı ekran kartı önerilerinize ihtiyaç duyuyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Oynamak istediğim oyunlar:
  • PUBG Lite PC (1080p ayarda olsun ki oynanabilir olsun)
  • Crysis 3
  • Far Cry 4 ve Far Cry 4 Primal
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Gibi oyunları düşük ayarlarda kasmadan donmadan oynayabilmem, büyük bir hedefim yok. 2 GB 128 bit tarzı ekran kartı. Tek sıkıntım güç kaynağım, bu sebepten ötürü ekstra güç girişi olmayan ekran kartı önerilerinizi beklemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç Watt güç kaynağın vol zaten hepsınde aynı.

gtx 750 ekran kartı belki pazarlıkla 275 civarına düşüsürsünüz.
--------------------------
1030 bu da yine pazarlık etmeniz gerekecek

rx 460 bu da oem sürümü internette testleri var gayet iyi karttır. sıfır bide kart kesinlikle bunu oneririm 👍 👍

Son düzenleme:

rx 460 bu da oem sürümü internette testleri var gayet iyi karttır. sıfır bide kart kesinlikle bunu oneririm 👍👍

Son Önerdiğin Aslında Kafam da vardı bulamamıştım. gerçekten sağol valla çok iyi araştırmışsın aga böyle şeyler yapma mahcup kalıyorum cidden hakkını helal et :)
Watt yazmıyor ki aha üzerin de baktım üzerine bulamadım .

Son Önerdiğin Aslında Kafam da vardı bulamamıştım. gerçekten sağol valla çok iyi araştırmışsın aga böyle şeyler yapma mahcup kalıyorum cidden hakkını helal et :)
Watt yazmıyor ki aha üzerin de baktım üzerine bulamadım .
Ne demek yardım etmek için buradayız :) başkalarına yardım ettikçe biz de mutlu oluyoruz.
Donanım arşivi testini yapmış burdan izleyebilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
cidden güzel kart açık ara diğerlerinden daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri
Yukarı